Het wordt steeds belangrijker om u te positioneren als aantrekkelijke werkgever. Aan de ene kant om zo het juiste talent aan te trekken en aan de andere kant om de medewerkers te behouden. Met de huidige ontwikkelingen is het ook nog van belang om dit kostenefficiënt te doen  zonder dat het de betrokkenheid van uw medewerkers negatief beïnvloedt.

 

Mercer helpt organisaties bij het ontwerpen en uitvoeren van personeelsstrategieën die aansluiten bij de bedrijfsstrategie, of het nu gaat om een ​​multinationale organisatie of een lokaal bedrijf dat probeert te groeien binnen de markt. We bieden advies, diepgaande analyses en inzichten die op data zijn gebaseerd om organisaties te helpen beslissingen te nemen, gebaseerd op feiten. 

 

Contact

Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Required Fields

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.