Na vele jaren discussie is afgelopen zomer het pensioenakkoord gesloten. Wij hebben voor u de belangrijkste wijzigingen verzameld en één overzicht geplaatst. 

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat nog niet alles duidelijk voor u is. De (financiële) belangen zijn groot, maar het vooral belangrijk dat uw deelnemers en OR het vertrouwen in uw regeling behouden. Wij kunnen u hierbij helpen!  Met duidelijke communicatie kunnen we helpen keuzes te maken, de rolverdeling en het tijdspad bepalen. We ontzorgen u graag en maken het complexe pensioenlandschap graag wat inzichtelijker voor u. Wij zijn er helemaal klaar voor en kijken uit naar deze nieuwe uitdaging!

Lees hier het blog van Kees Swinkels, Wealth leader bij Mercer. Hij vertelt waarom het belangrijk is voor organisaties om pensioen begrijpelijk te maken voor hun medewerkers

Het nieuwe pensioenakkoord biedt mogelijkheden om in te spelen op de behoeftes van het individu. In deze podcast leggen we uit hoe je zo’n pensioen op maat aan kan pakken

In dit webinar leggen we uit hoe u nu al praktisch aan de slag kan gaan met het pensioenakkoord

Contact

Bent u geïnteresseerd om uw pensioen beter inzichtelijk te maken? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!

*Required Fields