Pensioenfondsen       |     Werkgevers       Over het nieuwe pensioenstelsel wordt al jaren gepraat, maar inmiddels zijn er harde deadlines. Op uiterlijk 1 januari 2027 moeten alle partijen zijn overgestapt. Dat klinkt ver weg, maar op 1 januari 2025 dient er een transitieplan te zijn.

 

Deze overstap is een complex traject voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, maar ook voor werknemers. Het is een grote verandering in een belangrijke arbeidsvoorwaarde! Bij Mercer maken we complexe zaken graag overzichtelijk: daarom hebben we twee concrete stappenplannen gemaakt, één voor pensioenfondsen en één voor werkgevers.

 

Wij staan voor u klaar om u bij elke stap te begeleiden. Zo begint iedere stap met een kennissessie, zodat u beschikt over alle relevante informatie. Aan het einde van elk stap behalen we een resultaat, namelijk besluitvorming, door bestuur en/ of sociale partners. Zo wordt er per onderwerp een mijlpaal gerealiseerd.

 

Wilt u meer informatie over het pensioenakkoord of wilt bespreken hoe wij u het beste kunnen helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Contact