Download brochure       |     Pensioencontract webinar serie       


Uiterlijk op 1 januari 2027 moet de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel voor alle pensioenfondsen hebben plaatsgevonden. Hierin gaat het niet alleen over de nieuwe pensioenopbouw, maar in de meeste gevallen ook over al opgebouwde pensioenrechten- en aanspraken. Dat maakt het traject uitzonderlijk, veelomvattend en complex. Wij willen voor u de complexe materie zodanig duidelijk maken dat u de best passende keuzes kunt maken voor uw deelnemerspopulatie. Hoe houdt u het complete traject en alle deelonderwerpen de komende tijd behapbaar en overzichtelijk? En vooral: hoe kunt u uw keuzes zo goed onderbouwen, dat u problemen kunt voorkomen?

De pensioensector staat voor de grootste uitdaging in haar bestaan: de overgang naar een nieuw pensioenstelsel

Om u te helpen bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel hebben we een stappenplan voor u klaar liggen. In 10 concrete stappen helpen wij u een nieuw pensioencontract in te vullen. In elke stap laten we zien wat minimaal moet gebeuren om tot een weloverwogen besluit te komen. 

Een mijlpaal per stap!

In elke stap  kunnen we u begeleiden met alles wat er bij komt kijken. Zo begint iedere stap met een kennissessie, zodat u beschikt over alle relevante informatie. Aan het einde van elk stap behalen we een resultaat, namelijk besluitvorming, door bestuur en/ of sociale partners. Zo wordt er per onderwerp een mijlpaal gerealiseerd.

Download hier het volledige stappenplan!

Wilt u meer informatie over het pensioenakkoord of wilt bespreken hoe wij u het beste kunnen helpen? Dan vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Required Fields