Wealth And Investments

Financial Intermediary Partnerships


Competing in the Era of Rising Expectations and Diminishing Resources

Concurreren in een tijd van groeiende verwachtingen en afnemende middelen.


Het is lastig om de alternatieve kosten te meten. Hoe bereken je het verlies van potentiële nieuwe klanten wanneer vermogensbeheerders hun tijd besteden aan geworstel met regelgeving en sterk toegenomen concurrentie?

Mercer verbreedt uw kennis

Vermogensbeheerders en toonaangevende financiële tussenpersonen maken gebruik van Mercer om te profiteren van onze dienstverlening op het gebied van onderzoek, advies en uitvoering. Wij kunnen organisaties helpen hun middelen te versterken, beleggingsideeën te genereren, due-diligenceprocessen uit te voeren en operationele en fiduciaire risico's te evalueren.

Onderzoek met concurrentievoordeel

Veel van het onderzoek dat beschikbaar is voor financiële tussenpersonen is gemeengoed geworden en er is weinig dat de ene firma van de andere onderscheidt. Mercer, met meer dan 120 onderzoeksspecialisten wereldwijd, biedt kwalitatieve inzichten naast kwantitatieve analyses.

Bijvoorbeeld:

  • De Global Investment Managers Database (GIMD™) bevat gedetailleerde informatie over het vermogen van meer dan 5.000 fondsmanagers om met succes beleggingsideeën te genereren voor afzonderlijk beheerde accounts in alle beleggingscategorieën.
  • Specialistische boetieks leveren diepgaande, toekomstgerichte inzichten voor alternatieve beleggingen, obligaties, aandelen en onroerend goed.
  • Mercer Viewpoint biedt kwalitatief hoogwaardige inzichten inzake duizenden fondsen.
  • Mercer Manager Analysis Portal (MAP) biedt toegang tot het kwalitatieve onderzoeksmateriaal dat wordt gebruikt door de consultants van Mercer. De versie “Head Office” is bedoeld voor uw eigen fondsenonderzoeksteam, terwijl de merkloze “Front Office”-versie adviseurs toegang biedt tot de kwalitatieve inzichten, portefeuilleopbouw en kant-en-klare presentatiemogelijkheden van Mercer.
Soepel en flexibel

Samenwerken met Mercer is gemakkelijk. Wij hebben een flexibele benadering voor opdrachten ontwikkeld die ons de mogelijkheid geeft soepel om te gaan met uw exacte behoeften — zowel achter de schermen als in een hoofdrol. Wilt u meer weten? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Hoe kan Mercer u helpen

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.


Wealth and Investments Solutions