De pensioenregeling is één van de duurste arbeidsvoorwaarden die werkgevers bieden. Het is daarom begrijpelijk dat werkgevers inzicht en grip willen hebben op de pensioenregeling en de uitvoering daarvan.

Mercer DC plan management biedt deze supervisie en geeft volledige controle over de DC regeling.

Onze pensioenconsultants geven u pensioenadvies over alle facetten van uw pensioenregeling én u kunt de vorderingen hiervan op de voet volgen in de DC plan manager, uw online werkgeversportal.

 

Professionele pensioen consultancy 24/7 inzicht met DC Plan Manager

 

DC plan management kan worden ingericht naar uw wensen, van alleen een basis tot uitgebreide advisering en online inzicht, zodat u op diverse aandachtgebieden van de DC-regeling wordt ontzorgd.

DC plan management bestaat uit vier verschillende abonnementen; brons, zilver, goud en platina. Zo bent u op een eenvoudige wijze verzekerd van een goede basis tot zeer uitgebreide dienstverlening, die afgestemd is op uw wensen. Uiteraard kunnen de abonnementen uitgebreid worden met aanvullende dienstverlening.

Bekijk hier onze abonnementsvormen

Benieuwd naar ons persoonlijke advies of online tool? Onze experts laten u graag een demo zien.

 

 

DC plan management bestaat uit vier onderdelen waarop wij adviseren en online inzicht geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan:

1.    Ontwerp van de regeling
2.    Uitvoering van de regeling
3.    Communicatie van de regeling naar deelnemers
4.    Beleggingen binnen de regeling

Bent u geïnteresseerd in DC plan management, bestaande uit advies van onze pensioenexperts en 24/7 online DC plan manager? Onze pensioenconsultants leggen u het graag persoonlijk uit en laten u graag een demo zien. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

 

Bent u geïnteresseerd in DC plan management, bestaande uit advies van onze pensioenexperts en 24/7 online DC plan manager?
Onze pensioenconsultants leggen u het graag persoonlijk uit en laten u graag een demo zien. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld