DC-regelingen, de gevolgen voor werkgever en medewerkers

 

Voor werkgevers betekenen DC-pensioenregelingen dat zij vrij zijn van financiële volatiliteit, traditionele pensioenrisico's, marktvolatiliteit en financiële onzekerheid op de lange termijn; ze leiden echter ook tot nieuwe risico's en verantwoordelijkheden voor de werkgever. Voor medewerkers geven DC-regelingen meer individuele controle, grotere flexibiliteit en, in een ideale wereld, toegang tot beleggingen tegen institutionele prijzen.

DC-regeling aangepast aan uw organisatie

Mercer helpt een op maat gemaakte Defined Contribution-regeling te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Wij helpen werkgevers hun regeling te optimaliseren, zowel wereldwijd als lokaal. Wij stemmen de organisatiedoelstellingen af op de demografische samenstelling en het gedrag van uw personeel om te identificeren hoe de werkgever kan helpen de pensioenresultaten voor medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd te voorzien in de behoeften van personeelsbeheer.

Mercer - een reddingslijn voor uw DC-pensioenregeling

Wij werken nauw samen met onze klanten om tools en diensten te leveren die de pensioeninkomsten van werknemers kunnen verbeteren en de uitkomsten voor werkgevers kunnen optimaliseren. Enkele voorbeelden van onze toonaangevende klantgedreven diensten zijn onder meer:

  • Wereldwijd DC-beheer: klanten helpen bij het analyseren van hun regelingen, zowel wereldwijd als lokaal, en de ontwerp kenmerken ervan te optimaliseren.
  • Financiële gezondheid: evalueren van de kenmerken van het personeelsbestand als basis voor campagnes en klantdoelstellingen.
  • Beleggingsplatforms van Mercer: het gebruiken van onze ervaring op het gebied van institutionele beleggingen om concurrerende en aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden te bieden aan alle klanten. Dit betreft onder meer onze Delegated DC-producten (VS), Mercer Super Trust (Australië), Aspire (Ierland), Mercer Workplace Savings (VK), en veel meer.
Laat pensioenen werken

Weinig organisaties hebben de diepgaande ervaring van Mercer op het gebied van ontwikkeling van Defined Contribution-regelingen. Onze wereldwijde en lokale kennis helpt ervoor te zorgen dat uw regeling tot de gewenste uitkomsten leidt en uw deelnemers in de loop der tijd kan blijven ondersteunen.

Wilt u meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw pensioenregeling gebaseerd is op solide bedrijfsprincipes? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Hoe Mercer kan helpen

Mercer helpt u een op maat gemaakte Defined Contribution-regeling te ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en beheren, zowel wereldwijd als lokaal.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Required Fields

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.


Pensioenen en Beleggen dienstverlening