Wie tegenwoordig een pensioenregeling beheert, wordt geconfronteerd met aanhoudende risico’s en een veranderende realiteit: marktvolatiliteit, onzekere verplichtingen, veranderende regelgeving en druk om kosten en premies te verlagen. Hierin succesvol zijn vereist een wendbare strategie en een flexibel proces om dynamisch te kunnen reageren op de marktomstandigheden en kansen te benutten terwijl risico’s en kosten worden beheerst.

Onze dienstverlening in beeld

Mercer’s team approach to defined benefit plan

Mercer clients receive advice and solutions driven by an integrated interdisciplinary team of specialists. A core team of experienced consultants and analysts is supported by specialists in manager research, pension strategy, investment operations, and more. The core and specialist teams work together to provide clients holistic advice and continual guidance.

The size of Mercer’s operations means we can dynamically expand the team to bring the right professionals to bear on your organization’s specific issues as they arise. Whether it’s our global asset allocation team to handle big-picture strategic issues or our regional teams to handle local regulations, we’re able to provide solutions that scale to our clients’ needs. For multinational organizations, Mercer provides consistent management and execution regardless of the country or specialty.

Mercer's teambenadering

Klanten van Mercer ontvangen advies op maat en innovatieve oplossingen van gespecialiseerde actuarissen. Onze actuarissen worden hierbij ondersteund door ervaren consultants, analisten, en specialisten op het gebied van pensioenstrategie, beleggingsactiviteiten, manageronderzoek en meer.  

De omvang van de bedrijfsactiviteiten van Mercer zorgt ervoor dat wij het team dynamisch kunnen uitbreiden om de juiste specialisten te verzamelen voor uw specifieke uitdagingen. Wij leveren oplossingen die afgestemd zijn op de behoeften van onze klanten. Voor multinationals levert Mercer consistent beheer en uitvoering, ongeacht het land of de specialiteit.

Verbeteren van vrije reserves en verkleinen van risico's

Groei van het vermogen ten opzichte van de verplichtingen is een belangrijk instrument om pensioenregelingen gezond te houden en financieringsdoelstellingen te realiseren. Dit vereist effectieve capaciteiten op het gebied van portefeuilleopbouw. Door onze brede ervaring en specialistische kennis van de markt kan ons beleggingsteam een optimaal strategisch plan creëren voor vermogensgroei bij een passend risicoprofiel en het potentiële rendement verbeteren. Tegelijkertijd is een diepgaand inzicht in (de drivers van) de waarde van de verplichtingen en van marktveranderingen cruciaal voor het beheren van het totale pensioenrisico. Ons gespecialiseerde pensioenrisicoteam en onze diepgaande en brede actuariële ervaring maken het mogelijk dat wij onze klanten een werkelijk allesomvattende oplossing kunnen bieden.

Innovatie door grondig onderzoek

Cruciaal voor al onze werkzaamheden is ons commitment aan onderzoek en innovatie.  Manageronderzoek, geavanceerde risico- en factormodellering, dynamische assetallocatie en risicobudgettering pensioenreserves horen bij de belangrijkste gebieden waarop wij positieve resultaten creëren voor onze DB-klanten. Ons doel is inzicht en analyses te leveren die u vandaag helpen morgen te begrijpen.

Hoe Mercer kan helpen

Mercer kan helpen bij het succesvol managen van aanhoudende risico's en het bepalen van de strategie van de toekomst en neemt u werk uit handen in de dagelijkse praktijk.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.


Pensioenen en Beleggen dienstverlening