Het  nieuwe pensioenstelsel, we hebben het er al jaren over. Maar nu hebben we ook echt harde deadlines waar we op moeten acteren. Uiterlijk 1 januari 2027 iedereen zijn overgestapt naar het  naar het nieuwe pensioenstelsel. Het klinkt ver weg, maar deze overstap is een ingewikkeld en complex traject, niet alleen voor pensioenfondsen maar zeker ook voor werkgevers.

 

De (financiële) belangen zijn groot, maar nog belangrijker is het om het vertrouwen van alle stakeholders (in pensioen) te behouden. Via duidelijke communicatie kunnen we de hoofdzaken voor u duiden en u helpen met de te maken keuzes, rolverdeling en het tijdspad. Mercer heeft reeds ondersteunende berekeningen mogen uitvoeren voor de Pensioenfederatie. We kennen de ins- en outs van beide pensioencontracten en zijn al een stapje verder. We ontzorgen u graag en maken het ogenschijnlijk complexe pensioenlandschap voor u inzichtelijk. Wij zijn er helemaal klaar voor en kijken uit naar deze nieuwe uitdaging!

 

Contact

Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Required Fields