De AOW is gekoppeld aan de levensverwachting waardoor veel medewerkers steeds langer moeten doorwerken. Het wordt nog belangrijker om goed nadenken over de planning van hun persoonlijke financiën voor later. Vaak vertrouwen werknemers op het advies van hun werkgever hierin. Hoe vult u als werkgever deze rol goed in? En hoe gaat u als pensioenuitvoerder de evenwichtigheid van de contractsovergangen aantonen nu, na vele jaren pensioendiscussie, de invulling van het pensioenakkoord concreet lijkt geworden?

 

De (financiële) belangen zijn groot, maar nog belangrijker is het om het vertrouwen van alle stakeholders (in pensioen) te behouden. Via duidelijke communicatie kunnen we de hoofdzaken voor u duiden en u helpen met de te maken keuzes, rolverdeling en het tijdspad. Mercer heeft reeds ondersteunende berekeningen mogen uitvoeren voor de Pensioenfederatie. We kennen de ins- en outs van beide pensioencontracten en zijn al een stapje verder. We ontzorgen u graag en maken het ogenschijnlijk complexe pensioenlandschap voor u inzichtelijk. Wij zijn er helemaal klaar voor en kijken uit naar deze nieuwe uitdaging!

 

Contact

Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Required Fields