Projectmanagement uitvoeren met hoge mate van nauwgezetheid en precisie

 

Het succes van elke fusie of overname vereist een foutloos proces en een grondig begrip van de kritieke bedrijfsvraagstukken vanuit meerdere gezichtspunten. Mercer beschikt over bewezen capaciteiten op het gebied van projectmanagement op bedrijfsniveau, waarbij we de juridische, IT- en financefuncties coördineren. Mercer is ongeëvenaard in de praktische uitvoering in het gehele HR-domein, van salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden tot HR-technologie en -platforms.

Kopers en verkopers — twee zeer verschillende tijdschema's

Met de huidige overweldigende vraag naar smart beleggingen, zijn de verkopers in het voordeel. De wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide ervaring van Mercer geven ons de mogelijkheid middelen te mobiliseren en transacties uit te voeren binnen een agressief tijdschema — waarbij verkopers vaak een hogere k/w kunnen realiseren.

Verhoogde concurrentie betekent dat kopers vaak moeten toeslaan zonder een goede due diligence uit te voeren, risico's te verminderen, complianceproblemen vast te stellen of zonder een volledig integratieplan voor na de fusie te ontwikkelen. De project-management operations (PMO) van Mercer leveren een volledig aanbod aan expertise, waardoor kopers snel en met vertrouwen kunnen handelen en reageren in de huidige transactiedynamiek.

Voorbereid vanaf en voor dag 1

De kloof tussen strategie en uitvoering wordt bijzonder duidelijk op dag 1. Mercer zorgt voor praktijkgerichte experts die zorgen dat het hele HR-domein voorbereid is op Dag 1, met inbegrip van salarissen, benefits, remuneratie van bestuurders, medewerkers en salespersoneel, en de HR-platforms en -technologie. Voorbereid zijn op dag 1 helpt financiële kopers de waarde van de nieuwe entiteit te behouden, terwijl het zorgt voor succes op de lange termijn voor zakelijke kopers.

Een soepele benadering

Mercer heeft de unieke capaciteit zijn PMO-dienstverlening te structureren naar de exacte behoeften van uw organisatie. Wij kunnen de rol spelen van meekijkend adviseur, personeel leveren om uw eigen staf te versterken of het gehele project van begin tot eind beheren, waarbij wij gebruik maken van beproefde processen en ervaringen op basis van duizenden transacties. Wij zorgen voor een wrijvingsloze uitvoering voor kopers en verkopers, voor financiële en zakelijke klanten.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Mergers and Acquisitions Solutions

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.