Succesvol zijn in het tijdperk van snelle transacties

 

Een ongekende hoeveelheid liquide reserves voedt de verkopersmarkt. Private-equitykopers moeten kunnen reageren met snelheid, wendbaarheid en vertrouwen om het tempo van de huidige verkopers bij te houden. Hoewel de marktdynamiek gunstig is voor verkopers, vereist het vermogen het volledige potentieel van een deal te realiseren een mate van expertise waarover weinig organisaties beschikken. Mercer is uniek gekwalificeerd om private-equityfirma's te ondersteunen, tijdens koop en verkoop, om snel te reageren en te slagen in de huidige high-speedmarkt.

Snellere tijdschema's botsen met ‘tijdelijke liquide middelen’

Financiële kopers die kapitaal aantrekken via commanditaire vennootschappen, staan onder enorme druk om deals binnen zeer grote tijdsbeperkingen te identificeren en uit te voeren. Mercer kan private-equitykopers helpen versnelde maar nauwgezette due diligence uit te voeren, risico's te verminderen en ervoor te zorgen dat de transactie wordt uitgevoerd — terwijl tegelijkertijd de strategie wordt bepaald om de waarde te maximaliseren.

Verkopers wees op uw hoede

In deze tijden is het maar al te gemakkelijk voor verkopers om zich te laten verleiden tot een vals gevoel van veiligheid. De haast een overeenkomst te sluiten kan vaak leiden tot het risico dat de verkoop afketst, tenzij de strategie van de verkoper het volgende omvat:

  • Reverse due diligence om waarschuwingssignalen en dealbreakers te identificeren om zorgen van een potentiële koper te verminderen.
  • Agressief projectmanagement passend bij de huidige agressieve tijdschema's van transacties.
  • Strategisch perspectief om monetisatie te maximaliseren.
Wereldwijde inzet in zeer korte tijd

De wereldwijde aanwezigheid van Mercer biedt onmiskenbare voordelen, zowel voor kopers als verkopers. Het feit dat wij actief zijn in meer dan 130 landen, betekent dat wij de juiste mensen direct op de juiste plek kunnen hebben — mensen die de taal, de cultuur en de lokale regels en regelgeving begrijpen; mensen die u kunnen helpen de deal volgens uw tijdschema te sluiten.

Het fusieproces van begin tot eind volgens Mercer

Weinig bedrijven hebben de unieke ervaring die Mercer heeft. Wij hebben een zeer veelomvattend begrip van het transactieproces. Wij hebben projectmanagementvaardigheden met beproefde methodologieën en tools. Wij zijn ervaren consultants die risico's, taken, tijdschema's en integratie-uitdagingen kunnen identificeren.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Mergers and acquisitions solutions

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.