Organisaties integreren met grote precisie en nauwgezetheid

 

De huidige verkopersmarkt betekent dat er aanzienlijk minder stimulans is voor verkopers om tijd en middelen te steken in het verzorgen van een ordelijke transitie en integratie voor kopers na het sluiten van de deal. De druk op kopers om de overeenkomst snel te sluiten heeft invloed op de complexiteit van de voorbereiding en uitvoering van plannen voor post-fusie-integratie.

Een integratieproces dat strategisch en flexibel is

De Post-Merger Integration (PMI)-consultants van Mercer leveren strategische integratieplanning vanaf Dag 1. Kritische vereisten, waaronder risico's, tijdschema's en transactiedoelstellingen, worden zorgvuldig in kaart gebracht. Wij beschikken over door Mercer ontwikkelde methodologieën en tools die helpen om mensen, organisitieculturen en werkstijlen in lijn te brengen met bedrijfs- en transactiestrategieën.

Optimaliseren van waarde

Hoewel zakelijke kopers en financiële kopers verschillende motieven hebben, is er één doel dat ze delen: perfecte integratie die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.

Zakelijke kopers

Mercer kan zakelijke kopers helpen het succes op de lange termijn te waarborgen. Onze kennis van zaken in het gehele HR-spectrum zorgt er niet alleen ervoor dat op Dag 1 alles is voorbereid, van salarisadministratie tot HR-technologie, maar helpt organisaties ook om de diverse bedrijfsculturen en werkstijlen te integreren.

Financiële kopers

PMI voor financiële kopers helpt de monetisatie te maximaliseren. Het leiderschap zeker stellen, schrappen van overtallig personeel en het stroomlijnen van infrastructuur kan leiden tot een hogere prijs bij het doorverkopen.

Wereldwijde PMI

De wereldwijde component van een fusie of overname blijkt vaak een struikelblok voor een soepele transitie. Verschillen in cultuur, beloning en lokale regelgeving zijn slechts enkele van de problemen die men tegen kan komen bij de transactie. De wereldwijde aanwezigheid van Mercer betekent dat wij ter plekke beschikken over medewerkers die eerstehands kennis en ervaring hebben in het overwinnen van wereldwijde barrières en het verzekeren van een naadloze integratie.

Integratie zonder complicatie

De PMI Consultants van Mercer bieden strategische integratieplanning vanaf dag 1 en helpen organisaties om risico's, tijdschema's en transactiedoelstellingen te bepalen en te behalen. Mercer PMI HR-consultants ondersteunen al meer dan 30 jaar duizenden bedrijven.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Mergers and Acquisitions Solutions

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.