Om ervoor te zorgen dat de beleggingsportefeuille een belangrijke bijdrage levert aan uw algehele strategie, hebben we een speciale infrastructuur ontwikkeld. Deze strategie helpt onze klanten de doelstellingen te bereiken in de context van de wettelijke en operationele regelgeving en zorgt er tevens voor dat er wordt voldaan de eisen voor stakeholder-, klant- en het commerciële resultaat.

 


Beleggingsadvies

 

Ons toegewijde Investment Advisory-team helpt klanten bij het definiëren en ontwikkelen van hun investeringsrisicobereidheid, het stellen van doelen voor beleggingsrendementen, het bepalen van een strategische asset-allocatie en het samenstellen van portefeuilles die werken binnen expliciete solvabiliteitsbeperkingen in een breed scala van regelgeving.

 

Naast Mercers wereldwijde recourses, wordt ons Insurance Investment-team ook ondersteund door een uitgebreid inversteringsonderzoek netwerk. Deze groep bestaat verzekeringsexperts van onze zustermaatscshappijen - Marsh, Oliver Wyman en Guy Carpenter.

 

Naast het helpen bij het ontwerpen van een investeringsstrategie die voldoet aan uw regelgeving, zorgen we er ook voor dat deze aansluit bij uw bedrijfsmodel. Hier worden complexiteit en kosten vermeden. Ons advies is gericht op het leveren van de juiste beleggingsresultaten voor u, uw belanghebbenden en uw klanten door middel van een weloverwogen, conforme en commercieel haalbare investeringsstrategie.

 


Uitvoeringsdiensten

Ongeacht het investeringsklimaat, verschillen de eisen van verzekeraars behoorlijk van die van andere institutionele beleggers. De infrastructuur en personele middelen die nodig zijn om een optimale investeringsstrategie uit te voeren kunnen leiden tot investeringsresultaten die mogelijk niet voldoen aan uw doelstellingen. We bieden klanten een aantal manieren om efficiënte en effectieve verzekering specifieke portefeuilles te leveren.

 

Met onze delegated option kunt u de besluitvorming en uitvoering overdragen aan Mercer. Als alternatief kunt u alle investeringsbeslissingen in eigen beheer houden, inclusief strategische en tactische assetallocatie, portefeuilleopbouw en managerselectie. Beide opties bestrijken het hele assetclass spectrum, inclusief actief en passief eigen vermogen en fixed income, liquiditeit en cash, en een reeks alternatieve strategieën voor liquide en private markten. Dit laatste betekent dat u zich met uw eigen investeringsbronnen concentreert op de belangrijkste beslissingen.

 

Ook kunnen wij optreden als een verlengstuk van uw interne investeringsteam. Hiermee bieden we de mogelijkheid om uw eigen beleggingsideeën uit te voeren middels ons goed georganiseerde en , schaalbare infrastructuur. Waardevolle middelen worden zo vrijgemaakt om zich te kunnen concentreren op de investeringsstrategie in plaats van de dagelijkse functionele uitvoering van investeringsbeheer .

 

We hebben uitgebreide ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van zowel beleggings- als infrastructuuroplossingen om verzekeringsklanten te ondersteunen in een reeks van operationele modellen. Onze klanten implementeren hun eigen investeringsstrategieën, van overtollige activa, passiva-matching en groeiportefeuilles via unit-linked mandaten. Door het modulaire ontwerp van ons platform kunt u portfolio's configureren naar uw eigen specifieke vereisten en de controle behouden.

 

Onze uitvoeringsdiensten wordt ondersteund door meer dan 200 investerings- en operatiespecialisten die toezicht houden op meer dan $ 280 miljard aan gedelegeerde activa. Extra middelen worden geleverd door Mercer Sentinel, onze gespecialiseerde transitieplanning en –uitvoering tak, evenals onze Manager Research, Performance, Data Analytics en Risk Management-teams. Onze operationele due diligence en investeringsnaleving worden aangevuld met verantwoord beleggen en integratie van kapitaalmarkten om het beste van Mercer naar onze verzekeringsklanten te brengen.


Neem contact met ons op

 

Wij helpen u graag.  Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op om uw investeringsbehoeften te bespreken.

 


Footnotes

 

Please see important notices for regulatory information.

 

We staan klaar om u te helpen

We maken graag een afspraak voor een gratis consult of sturen u meer informatie om u op weg te helpen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.

 

*Required Fields