Kijk vooruit met de inzichten uit het laatste beleggingsonderzoek.


Beschikbare dienstverlening voor beleggingsoplossingen

 

Doe het zelf of laat ons de gehele of gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor u nemen.

Klik op de onderstaande tegels en lees hoe we u op drie verschillende manieren kunnen helpen.

Do it yourself ZELF
Tools en onderzoek

Klantsituatie: Een grote wereldwijde private bank wilde haar onderzoekbibliotheek uitbreiden. Hiermee wilden zij het aanbod van externe fondsoplossingen verbeteren zodat zij klanten en financiële adviseurs beter van dienst kunnen zijn en voorop lopen in de complexe investeringswereld.

Mercer-oplossing: Deze klant heeft toegang gekregen tot de Global Investment Manager Database (GIMD ™) van Mercer. Deze database bevat alle manager research en due diligence van Mercer, inclusief toegang tot expertise op gebied ESG en asset-allocatie.

Resultaten: Individuele beleggers hebben toegang gekregen tot een breder scala aan fondsen van derden. De klant heeft de operationele kosten kunnen verlagen door het outsourcen van  (een deel van de) interne research. 

Advies

Klantsituatie: een vermogensbeheerder had ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van strategische assetallocatie en risico gebaseerde modelportefeuilles die beter aansluiten bij het klantenbestand.

Mercer-oplossing: Ons adviesteam werkte samen met de vermogensbeheerder om op maat gemaakte modelportefeuilles te ontwikkelen. Hierin is de klantbehoefte over een reeks van risico-, rendements-, liquiditeits- en vergoedingsbeperkingen opgenomen.

Resultaten: De vermogensbeheerder verbeterde zijn beheerpropositie en kon zijn klanten innovatieve beleggingsstrategieën bieden.

Oplossingen

Klantsituatie: een multi-family office wilde alternatieve strategieën opnemen in de ’propositie van haar klanten, maar beschikte niet over de middelen of de schaalgrootte om intern een gediversifieerd programma voor private markets op te bouwen en te beheren.

Mercer-oplossing: het team heeft gebruik gemaakt van het portefeuillebeheer en de backoffice-teams van Mercer om alternatieven van institutionele kwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven met één enkele set documenten om uit te voeren.

Resultaten: De multi-family office wist haar bedrijfskosten te verlagen en haar aanbod op te schalen.

We doen het sam SAMEN

 

 

 

 

Oplossingen voor pensioenfondsen

Oplossingen voor pensioenfondsen

U bent waarschijnlijk wel bekend met onze actuariële kennis. Deze kennis kunnen wij met onze beleggingsexpertise ook voor onze klanten samenbrengen in een ALM en van daaruit helpen richting scenario analyse, strategische asset allocatie en innovatie. Maar ook op een kortere beleggingshorizon kunnen we helpen met macro economische visie, dynamische asset allocatie en implementatie.

Lees meer

 

 

Investment solutions for not-for-profits and charities

Oplossingen voor vermogensbeheerders en family offices

We ondersteunen banken, private banks, vermogensbeheerders en family offices. Met onze betrokkenheid en innovatieve beleggingsoplossingen bieden wij uw klant toegevoegde waarde. Wij werken met u samen op gebieden variërend van onderzoek en -advies tot beheer en implementatie.

 

 

Oplossingen voor verzekeraars

Oplossingen voor verzekeraars

We werken al meer dan 30 jaar samen met verzekeringsmaatschappijen en snappen hierdoor heel goed dat geen enkele maatschappij hetzelfde is. Met onze aanpak op maat, richten wij ons op uw unieke operationele doelstellingen en de regelgeving. En leveren wij onze beste beleggingsplannen volgens de kaders van u als verzekeringsmaatschappij.

Lees meer

 

 

Oplossingen voor non-profitorganisaties en goede doelen

Oplossingen voor non-profitorganisaties en goede doelen

Non-profitorganisaties staan voor specifieke uitdagingen. Terwijl ze de algemene missies van de organisatie blijven waarborgen, moeten ze ook streven naar een evenwicht tussen effectief bestuur en rentmeesterschap van investeringsportefeuilles. Wij werken met non-profitorganisaties, van kleine goede doelen tot grote stichtingen, om oplossingen op maat te maken.

Lees meer
Why Mercer? Why Mercer?

Waarom Mercer?


Als een van de grootste aanbieders van beleggingsdiensten ter wereld, kunnen we onze flexibele wereldwijde infrastructuur gebruiken om u te ondersteunen waar u het het meest nodig heeft. Van strategie tot implementatie.

1,300+

Beleggingsprofessionals wereldwijd en 135 toegewijde analisten1

#1

Adviseur voor wereldwijde activa onder advies2

$15 biljoen

activa onder advisering3

$304 miljard

gedelegeerde activa onder beheer4


Voetnoot

 

Zie belangrijke kennisgevingen voor informatie over regelgeving.

 

1 Per 30 juni 2018.

2 Pensioenen en investeringen. Enquête Pensioenen & Investeringen, 30 juni 2019.

3 Informatie per 30 november 2019.

4 Informatie per 30 juni 2019.

Voorbeelden die op deze pagina worden gebruikt, zijn voorbeelden van Mercer Global en niet noodzakelijk specifiek voor Nederland.

We staan klaar om u te helpen

We maken graag een afspraak voor een gratis consult of sturen u meer informatie om u op weg te helpen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.

*Required Fields