Mercer | Werknemersvoorzieningen

Mercer | Werknemersvoorzieningen

Health

Werknemersvoorzieningen

Adviseur en intermediair

Er wijzigt veel in de wet- en regelgeving omtrent de sociale zekerheid. Een goede reden om uw werknemersvoorzieningen opnieuw tegen het licht te houden.   

Bij Mercer geloven we niet in één standaardoplossing voor iedereen. In nauwe samenwerking met klanten identificeren we pijnpunten en ontwikkelen vervolgens een duidelijk gedefinieerd beleid en een systematisch proces op maat.

Profiteer van onze ervaring

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise kan Mercer u strategisch advies geven voor het vormgeven van uw werknemersvoorzieningen. Wij bieden intermediairsdiensten aan die u helpen risico's te minimaliseren, de voorwaardenstructuur te optimaliseren en de betrokkenheid van medewerkers te maximaliseren.


Met onze hulp kunt u de administratie stroomlijnen, compliance beter garanderen en de betrokkenheid van medewerkers stimuleren, wat vaak leidt tot wezenlijke kostenbesparingen.

Mercer Marsh Benefits

Mercer Marsh Benefits is zowel adviseur als bemiddelaar in 135 landen. Wij bieden u:

  • Meetbare ROI op werknemersverzekeringen door data gedreven analyses en onderhandelingen.
  • Beter begrip en inzicht in uw medewerkersprofiel en in de voordelen en waarde van passende werknemersvoorzieningen voor uw medewerkes en organisatie.
  • Strategische samenstelling en benadering van werknemersvoorzieningen gericht op duurzaamheid voor de lange termijn.

Best practices en betere dienstverlening

Wij werken samen met klanten van elke omvang, van kleine lokale bedrijven tot grote multinationals. Door onze uitgebreide ervaring met vele verschillende klanten kunnen wij best practices vaststellen en deze afstemmen op uw behoeften.

Dienstverlening

Werkgeversverzekeringen

Indien u kiest om eigen risicodrager te worden van de Ziektewet of WGA kunt u zich hiervoor verzekeren.
Lees meer

De pensioenuitdagingen in beeld

De pensioenrichtleeftijd van 67 wordt 68 en zal alleen maar verder oplopen. Hoe behoudt u in het veranderende pensioenlandschap het overzicht over de complexe uitvoerdersmarkt waarin steeds meer aanbieders opereren?
Lees verder

Talent Strategy

Het vinden en behouden van de juiste talent-mix gebaseerd op diversificatie en de juiste samenstelling van vaardigheden is een grote uitdaging.
Lees meer
  Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.