Toegankelijke, betaalbare en concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Het ontwerpen van het juiste arbeidsvoorwaardenpakket is uitdagender dan ooit. Zet uw uitdagingen om in kansen door een passend plan op te stellen, dat precies voldoet aan de juiste voorwaarden.

Concurrerende arbeidsvoorwaarden

Verschillende generaties  hebben behoefte aan verschillende creatieve, digitale en flexibele arbeidsvoorwaarden. Een frisse benadering en vernieuwende ideeën, zoals het koppelen van arbeidsvoorwaarden aan diversiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid, kunnen helpen om u te onderscheiden.

Beheer van kosten en risico's

Als gevolg van de Covid-pandemie, mentale druk, fysieke belasting en door wet –en regelgeving stijgen de kosten rondom en arbeidsongeschiktheid. Het is belangrijk dat u inzicht heeft in uw uitgaven en zeker weet dat u tijd en geld investeert in de juiste voorwaarden.

Een overzichtelijk arbeidsvoorwaardenpakket 

Wilt u uw arbeidsvoorwaarden stroomlijnen en vereenvoudigen?

Met het juiste digitale platform geeft u uw medewerkers op een persoonlijke en boeiende manier toegang tot uw waardevolle HR bronnen. 

Klik hier om meer te lezen over MMB Darwin, het platform waarmee u  medewerkers overzicht en vrijheid  geeft om die flexibele arbeidvoorwaarden te kiezen die bij hen passen.

 

Strategie en planning

Blijf op de hoogte van markttrends die voor u belangrijk zijn. We helpen u met het ontwikkelen van een ​​succesvolle strategie.

 

Selectie en beheer van leveranciers

Wie is de beste partner voor uw organisatie? Maak gebruik van onze diepgaande marktkennis om de juiste oplossing te vinden.

 

Ontwerp en financiering

Hoe concurrerend is uw arbeidsvoorwaardenpakket en hoe kunt u de kosten beheersen?  Zorg ervoor dat uw plan en financiering daarop berekend zijn.  

 

Levering en communicatie

Zorg voor een optimale werknemerservaring en waardering voor uw arbeidsvoorwaarden door uw werknemers de juiste ondersteuning te bieden. 

De inhoud van deze site bevat geen specifiek advies. Mercer geeft aanbevelingen op basis van de omstandigheden en behoeften van onze klanten, die per klant kunnen verschillen.

Neem contact op met een Mercer consultant

Heeft u vragen over hoe u uw arbeidsvoorwaarden pakket het best kan inrichten? Wij helpen u graag.  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht veld