Darwin flexibele benefits online

Gemiddeld besteden bedrijven 20 tot 35 procent van hun totale personeelskosten aan Benefits, maar vaak hebben werknemers geen idee van wat u in hen investeert. Uw werknemers zijn het meest blij en productief als zij zich gewaardeerd voelen. Benefits zijn één van de meest effectieve tools om de betrokkenheid van werknemers te vergroten. Met Darwin kunt u uw investeringen beter inzichtelijk maken en uw Employee Value Proposition (EVP) versterken.

Darwin is een platform in de cloud voor benefits- en employee engagement. Het biedt uw werknemers eenvoudig inzicht in hun Benefits. De online tool helpt werknemers hun flexibele benefits beter te begrijpen, te gebruiken en te waarderen.

 

Natuurlijk zijn wij graag bereid om u een live demonstratie te geven van het Darwin Platform.

Vul hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

*Verplicht veld

 

 

Flexibele Benefits

 

Uw werknemers verwachten een beleving die overeenkomt met de websites en apps die zij buiten het werk gebruiken. Arbeidsvoorwaarden op papier of in een pdf bestand is niet meer van deze tijd. Met Darwin sluit u anno 2019 aan bij de digitale behoeften en gebruikerservaringen van uw medewerkers en vergroot u de betrokkenheid. Het biedt uw werknemers makkelijk toegang tot de tools en informatie die zij nodig hebben om hun beloning en benefits beter te begrijpen, te gebruiken en te waarderen.
Darwin maakt het mogelijk om op persoonlijk niveau inzichtelijk te maken wat u in uw medewerkers investeert. Deze persoonlijke benadering is erg belangrijk. Naast dat u inzichtelijk kunt maken wat u in iemand investeert stelt Darwin u ook in staat om op persoonlijk niveau aan te sluiten bij de momenten die ertoe doen zoals bij het slagen voor een examen, een huwelijk of de geboorte van een kind. Darwin is 24/7 beschikbaar en gaat verder dan alleen Benefits. U kunt bijvoorbeeld op persoonlijk niveau een flexibel keuzebudget beschikbaar stellen en opleidingen aanbieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk en intuïtief

 

Darwin bestaat uit een beloningscentrum voor medewerkers en een controlecentrum voor werkgevers. Het beloningscentrum geeft een gepersonaliseerde presentatie van uw EVP in eigen huisstijl. Zo voelen medewerkers zich thuis vanaf het moment dat zij inloggen. Ze hebben de volledige controle over hun Benefits en krijgen inzicht in hun totale beloning. De site is intuïtief, eenvoudig in gebruik, responsive en de navigatie is makkelijk. Daarnaast is de site intelligent; zo zien alle medewerkers persoonlijk afgestemde content.
Via het controlecentrum kunt u met de ingebouwde inhoudseditor uw site actueel houden. Teksten, afbeeldingen, webkoppelingen, veelgestelde vragen en een breed scala aan andere belangrijke content kunt u zelf toevoegen. Zelfs communicatiecampagnes kunnen tot leven worden gebracht dankzij het ingebouwde videoframe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Compliance en data security

 

De handmatige administratie van Employee Benefits is tijdrovend, transactioneel en vraagt veel van uw HR afdeling. In een wereld waarin compliance en data security belangrijker zijn dan ooit, is het risico van een foutkans door handmatige mutaties onacceptabel en te voorkomen. De administratie is in Darwin volledig geautomatiseerd en sluit daarmee de handmatige verwerking van gegevens uit. Darwin  integreert naadloos en veilig met uw HR, payroll- en benefits providersystemen. Het stelt u en uw team in staat om te veranderen van transactioneel naar transformationeel.