MMB Darwin is een online platform die werkgevers helpt de benefits te managen en de engagement met medewerkers te verhogen. Met Darwin geeft u uw medewerkers overzicht en vrijheid om die flexibele arbeidvoorwaarden te kiezen die bij hen passen. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om de kosten- en risico’s rondom de arbeidsvoorwaarden makkelijker te beheersen. En dat allemaal op één platform, online, vanaf elk apparaat, overal ter wereld!

 

Laat zien wat u uw medewerkers biedt

MMB Darwin is hét platform waar u alle arbeidsvoorwaarden aanbiedt, online en op één plek. Uw werknemers hebben 24/7, waar ze ook zijn en vanaf elk apparaat dan ook,  inzicht in hun persoonlijke benefits.  En het biedt u flexibiliteit, kosten- en risicobeheersing rondom de arbeidswaarwaarden. 

 

Creëer een energizing employee experience

Tegenwoordig is de beleving, die een werknemer heeft bij de arbeidsvoorwaarden, minstens zo belangrijk als de arbeidsvoorwaarden zelf. Verstop de arbeidsvoorwaarden niet langer in papier. MMB Darwin biedt u technologie, interactie, keuzemogelijkheden en communicatie afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw medewerkers. Ondersteun en faciliteer hen op de belangrijke momenten in hun privé- en professionele leven.

 

Intuïtief en inspirerend

Iedereen is tegenwoordig gewend om met één klik zaken makkelijk online te regelen. Met MMB Darwin kunt als werkgever voldoen aan deze verwachting. Met frisse en intuïtieve online communicatie geeft u uw medewerkers eenvoudig en op een aantrekkelijke manier volledig inzicht in de (financiële) waarde van hun beloningspakket. Op één plek biedt u gepersonaliseerde informatie aan, die snel en makkelijk toegankelijk is vanaf elk apparaat. 

Lifestyle  new business office in Barcelona.
Disabled businesswoman discussing with colleagues. Male and female professionals planning in business meeting. They are sitting at office.
Happy, confident creative businessman planning, scheduling at calendar blackboard

Efficiëntie en controle

Darwin geeft u de volledige controle over de arbeidsvoorwaarden door uw administratie te stroomlijnen en uw communicatie te automatiseren. Dit stelt u en uw team in staat zich te focussen op de inhoud, waardoor de communicatie verbetert.

Krachtige rapportagemogelijkheden

Weten wat u uitgeeft aan arbeidsvoorwaarden en welke keuzes worden gemaakt door werknemers?

Met de rapportagemogelijkheden bouwt u eenvoudige dashboards die alle belangrijke managementinformatie bevatten. Zo heeft u gedetailleerd en volledig inzicht in de kosten en weet u welke benefits uw werknemers het meest waarderen. 

Kies uw eigen abonnement

  • Reward engager: Laat alle vaste benefits zien die u aanbiedt zoals salaris, vakantiegeld, 13e maand, bonus, mobiliteitsbudget, pensioen, WIA verzekeringen etc.
  • Spendingaccount: Laat ook alle flexibele benefits zien die u aanbiedt. Uw medewerkers kunnen zelf kiezen hoe zij hun, door u  beschikbaar gestelde, budget besteden aan bijvoorbeeld opleidingen, een fiets van de zaak, ophoging van het leasebudget, ondersteuning voor de gezondheid etc.
A student concentrating on his studies while using a laptop in a public library.
Young man talking on his mobile phone in office. African executive sitting at his desk with laptop
562451669

 

MMB Darwin heeft meer te bieden dan alleen een online platform

 

Wij kijken samen met u naar het ontwerp van uw regelingen en creëren met verzekeraars en andere aanbieders een unieke beleving van uw arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers. Dit kunnen wij doen omdat wij beschikken over de meest omvangrijke benchmark data over de uiteenlopende arbeidsvoorwaarden in diverse markten en sectoren.

 

Wilt u er ook bovenuit springen?