MERCER CAREER – DE BELANGRIJKE CONNECTIE TUSSEN CARRIÈRE, PERSONEELSBESTAND EN BEDRIJFSRESULTATEN

 

Talent Is the Final Frontier

De uitdagingen van het werven, ontwikkelen en behouden van talent waren niet eerder zo lastig. Er bestaat een kritiek tekort aan hoog gekwalificeerde bedrijfsbestuurders. Ontwrichtende verschuivingen in technologie en het bedrijfsleven vergroten de vraag naar vakkundige medewerkers. Tegelijkertijd veranderen nieuwe technologieën waar, wanneer en hoe deze medewerkers hun taken uitvoeren. In dit tijdperk van grote veranderingen helpt Mercer organisaties nieuwe manieren te vinden om de resultaten te verbeteren door talent.

 

Van strategie naar uitvoering naar succes

Mercer is uniek gekwalificeerd om organisaties te helpen met het ontwerpen en uitvoeren van geavanceerde personeelsstrategieën, of het nu gaat om een multinational of een lokaal bedrijf dat streeft naar groei in de eigen markt. Wij leveren best-in-class advies, nauwgezette analyses en data gedreven inzichten die organisaties helpen hun besluiten te baseren op feiten.

Mercer kan organisaties helpen hun bedrijfsdoelstellingen af te stemmen op de huidige nieuwe en voortdurend veranderende realiteit. Wij werken met klanten om hun behoefte aan talent te voorspellen, medewerkers betrokken te houden, personeel te mobiliseren, prestaties te belonen en kritieke vaardigheden te ontwikkelen.

 

Wereldwijze consultants

De aard en omvang en het wereldwijde bereik van Mercer zijn zeer grote voordelen voor organisaties die op zoek zijn naar advies en begeleiding. Vrijwel elke uitdaging die te maken heeft met het talent en personeel van een organisatie heeft ergens ter wereld op het bureau van een consultant van Mercer gelegen. Mercer-consultants werken samen en delen successtrategieën en maken deze op maat om te voldoen aan de specifieke behoeften van een klant. Hierdoor kunnen onze consultants strategieën en implementaties leveren die zijn getest, bewezen en succesvol zijn gebleken.

 

Actuele inzichten. Praktische oplossingen.

Mercer kan klanten helpen om data in inzichten om te zetten en inzichten in talentstrategieën die bepalend zijn voor de resultaten. Daarom voert Mercer diepgaand onderzoek uit naar de trends, uitdagingen en data in verband met het optimaliseren van het personeel en talent van een organisatie en ontwikkelt Mercer robuuste instrumenten, rekentools en databases. Naar ons weten is er geen organisatie die meer gedetailleerde talentgerichte data heeft verzameld dan Mercer.

Contact

Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.