Pensioen

 

De AOW is gekoppeld aan de levensverwachting waardoor veel medewerkers steeds langer moeten doorwerken. Het wordt nog belangrijker om goed nadenken over de planning van hun persoonlijke financiën voor later. Vaak vertrouwen werknemers op het advies van hun werkgever hierin. Hoe vult u als werkgever deze rol goed in? En hoe gaat u als pensioenuitvoerder de evenwichtigheid van de contractsovergangen aantonen nu, na vele jaren pensioendiscussie, de invulling van het pensioenakkoord concreet lijkt geworden?

 

De (financiële) belangen zijn groot, maar nog belangrijker is het om het vertrouwen van alle stakeholders (in pensioen) te behouden. Via duidelijke communicatie kunnen we de hoofdzaken voor u duiden en u helpen met de te maken keuzes, rolverdeling en het tijdspad. Mercer heeft reeds ondersteunende berekeningen mogen uitvoeren voor de Pensioenfederatie. We kennen de ins- en outs van beide pensioencontracten en zijn al een stapje verder. We ontzorgen u graag en maken het ogenschijnlijk complexe pensioenlandschap voor u inzichtelijk. Wij zijn er helemaal klaar voor en kijken uit naar deze nieuwe uitdaging!

Contact

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken rondom pensioen. Wilt u meer weten over u wij u kunnen helpen? Vul dan uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

*Required Fields

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.