Retirement | Mercer

Retirement | Mercer

Onze Lines of Business
Retirement

Mercer zorgt dat pensioenen werken

Het doel van Mercer is om pensioenen voor iedereen te laten werken — gepensioneerden, jongere medewerkers, en de organisatie. Momenteel werpt een combinatie van onbedoelde gevolgen een schaduw over het gehele pensioenproces.

Definiëren van het probleem

Werkgevers met DB-regelingen staan voor steeds grotere risico's, zoals lage rentes, marktvolatiliteit en een langere levensverwachting. Mercer Retirement Services kan organisaties helpen hun DB-risico's te beheren om te voldoen aan de bedrijfsdoelstellingen. Wij hebben expertise op het gebied van:

  • Dynamische risico-afbouw.
  • Proactief passivabeheer.
  • Alternatieve pensioenfinanciering.
 

Wat bijdraagt aan het pensioenraadsel

Medewerkers die deelnemen in DC-regelingen zijn verantwoordelijk voor het sparen voor hun eigen pensioen. Helaas hebben veel medewerkers nog niet voldoende gespaard, dus zij werken steeds langer door — waardoor jongere medewerkers niet aan bod komen voor promoties en niet kunnen doorgroeien.

Pensioenoplossingen vinden die werken

Mercer kan klanten helpen krachtige pensioenregelingen te ontwerpen en uit te voeren. Wij helpen klanten de risico's te beheren zowel voor DB- als DC-regelingen. Indien nodig kunnen wij hybrideregelingen ontwerpen die op maat gemaakt zijn voor uw specifieke personeelsbestand.

Volg ons en praat mee

Mercer Retirement Solutions

Pensioenmonitoring

In het steeds veranderende landschap van pensioenen, is continue expertise en behoedzaamheid noodzakelijk om goede pensioenregelingen te bieden.
Lees verder

Actuariële advisering

Mercer helpt bij het beheer van aanhoudende risico's zoals: marktvolatiliteit, onzekere verplichtingen en druk om kosten en premies te verlagen.
Lees verder

Risicobeheer Pensioenfondsen

De consultants van Mercer helpen bij bepalen van risico-afbouw, heroriëntatie op de toekomst, het opbouwen van sterke groeiportefeuilles en meer.
Lees verder

DC Pensioenregelingen

Mercer helpt u een op maat gemaakte DC pensioenregeling te ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en beheren, zowel wereldwijd als lokaal.
Lees verder

Financiële Gezondheid Medewerkers

Mercer helpt medewerkers met pensioenplanning financiële zorgen te verminderen en werkgevers de betrokkenheid en productiviteit van hun personeel te vergroten.
Lees verder

Beleggingsadvies

Mercer levert met beleggingsadvies een solide manier om te beschermen tegen aandelenvolatiliteit, inflatie af te dekken en betere rendementen te realiseren.
Lees verder

Heroriëntatie pensioenuitvoering

Mercer ondersteunt u op innovatieve en spelenderwijze bij de heroriëntatie naar een toekomstscenario voor uw ondernemingspensioenfonds.
Lees verder
  Contact
Wilt u meer weten over Mercer Retirement Services, of wilt u toegang verkrijgen tot de visies van Mercer en de door Mercer ontwikkelde onderzoeken? Vul dan hieronder uw gegevens in.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.