MERCER ZORGT DAT PENSIOENEN WERKEN

 

Het doel van Mercer is om pensioenen voor iedereen te laten werken — gepensioneerden, jongere medewerkers, en de organisatie. Momenteel werpt een combinatie van onbedoelde gevolgen een schaduw over het gehele pensioenproces.

 

Definiëren van het probleem

Werkgevers met DB-regelingen staan voor steeds grotere risico's, zoals lage rentes, marktvolatiliteit en een langere levensverwachting. Mercer Retirement Services kan organisaties helpen hun DB-risico's te beheren om te voldoen aan de bedrijfsdoelstellingen. Wij hebben expertise op het gebied van:

 

  • Dynamische risico-afbouw.
  • Proactief passivabeheer.
  • Alternatieve pensioenfinanciering.

Wat bijdraagt aan het pensioenraadsel

Medewerkers die deelnemen in DC-regelingen zijn verantwoordelijk voor het sparen voor hun eigen pensioen. Helaas hebben veel medewerkers nog niet voldoende gespaard, dus zij werken steeds langer door — waardoor jongere medewerkers niet aan bod komen voor promoties en niet kunnen doorgroeien.

 

Pensioenoplossingen vinden die werken

Mercer kan klanten helpen krachtige pensioenregelingen te ontwerpen en uit te voeren. Wij helpen klanten de risico's te beheren zowel voor DB- als DC-regelingen. Indien nodig kunnen wij hybrideregelingen ontwerpen die op maat gemaakt zijn voor uw specifieke personeelsbestand.

Mercer Retirement Solutions

Contact

Wilt u meer weten over Mercer Retirement Services, of wilt u toegang verkrijgen tot de visies van Mercer en de door Mercer ontwikkelde onderzoeken? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.