Mergers and Acquisitions | Mercer

Mergers and Acquisitions | Mercer

Onze Lines Of Business
Mergers and Acquisitions

Wij beginnen met een begin-tot-einde benadering

De benadering van Mercer van fusies en overnames begint voordat de onderhandelingen worden geopend en gaat door nadat de deal is gesloten. De fusie- en overnameconsultants van Mercer zijn experts op het gebied van advies aan kopers en verkopers, zowel private equity als zakelijk. Wij leveren zowel strategische als technische due diligence op het gebied van HR, nauwgezet projectmanagement en expertise inzake integratie na de fusie.

Due Diligence

Onze veelomvattende due-diligenceanalyse helpt de volgende zaken te evalueren:

  • Cashflow, kosten voor de winst-en-verliesrekening en passiva op een reeks HR-terreinen.
  • De talentstrategie van de fusie- of overnamekandidaat.
  • Toezeggingen ten aanzien van beloning en kapitaal.
  • Kosten en risico's van secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Lokale regelgeving ten aanzien van arbeid.

Onze diepgaande ervaring geeft ons de mogelijkheid risico's te helpen verminderen voor kopers die te maken krijgen met korte tijdslijnen en schaarse informatie. Wij helpen ook bij het uitvoeren van reverse due diligence, waarbij wij verkopers helpen waarschuwingssignalen en andere hindernissen voor een succesvolle transactie te identificeren.

Projectmanagement bij fusies en overnames

Succes zit in de details. Onze veeleisende benadering van projectmanagement combineert zeer uitgebreide middelen met wereldwijde advies- en transactiespecialisten. Het proces van Mercer helpt om duidelijke strategische en operationele prioriteiten te definiëren. Wij helpen klanten de governance transparanter te maken en nieuwe protocollen te ontwikkelen; wij kunnen elk aspect van het proces beheren, van kick-off tot post-fusie-integratie — terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan tijdschema's, budgetten en verwachtingen.

Integratie na de fusie

De overeenkomst kan dan zijn gesloten, maar het werk om de fusie of overname succesvol te laten zijn, is nog lang niet gedaan. De fusie- en overnameconsultants van Mercer kunnen de nieuwe organisatie helpen bedrijfsculturen samen te voegen, de governance helder te krijgen, te voldoen aan de vereisten van wet- en regelgeving en een effectieve communicatiestrategie voor het personeel te ontwikkelen. Ons doel is om de synergieën tussen de organisaties te helpen maximaliseren zodat de nieuwe entiteit zijn waarde volledig kan realiseren.

Volg ons en praat mee

Mergers and Acquisitions Solutions

M&A Due Diligence

At Mercer, we’ve developed a comprehensive road map to guide buyers and sellers, whether private equity or corporate, through the M&A process.
Read more

Project Management Operations (PMO)

Mercer PMO services can be designed to meet your organization’s exact needs, whether that means bolstering in-house resources or managing the entire project.
Read more

Post-merger Integration (PMI)

Mercer PMI consultants provide strategic integration planning from Day One, helping organizations map out and meet risks, timing, and deal objectives.
Read more

Private Equity Advisory

Mercer is uniquely qualified to help private equity firms, whether buying or selling, to rapidly react and succeed in today’s high-velocity market.
Read more
  Contact
Wilt u weten hoe Mercer u verder kan helpen bij fusies en overnames? Vul dan hieronder uw gegevens in.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.