Wij beginnen met een begin-tot-einde benadering

 

De benadering van Mercer van fusies en overnames begint voordat de onderhandelingen worden geopend en gaat door nadat de deal is gesloten. De fusie- en overnameconsultants van Mercer zijn experts op het gebied van advies aan kopers en verkopers, zowel private equity als zakelijk. Wij leveren zowel strategische als technische due diligence op het gebied van HR, nauwgezet projectmanagement en expertise inzake integratie na de fusie.

 

Due Diligence

 

Onze veelomvattende due-diligenceanalyse helpt de volgende zaken te evalueren:

 

  • Cashflow, kosten voor de winst-en-verliesrekening en passiva op een reeks HR-terreinen.
  • De talentstrategie van de fusie- of overnamekandidaat.
  • Toezeggingen ten aanzien van beloning en kapitaal.
  • Kosten en risico's van secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Lokale regelgeving ten aanzien van arbeid.

 

Onze diepgaande ervaring geeft ons de mogelijkheid risico's te helpen verminderen voor kopers die te maken krijgen met korte tijdslijnen en schaarse informatie. Wij helpen ook bij het uitvoeren van reverse due diligence, waarbij wij verkopers helpen waarschuwingssignalen en andere hindernissen voor een succesvolle transactie te identificeren.

 

Projectmanagement bij fusies en overnames

 

Succes zit in de details. Onze veeleisende benadering van projectmanagement combineert zeer uitgebreide middelen met wereldwijde advies- en transactiespecialisten. Het proces van Mercer helpt om duidelijke strategische en operationele prioriteiten te definiëren. Wij helpen klanten de governance transparanter te maken en nieuwe protocollen te ontwikkelen; wij kunnen elk aspect van het proces beheren, van kick-off tot post-fusie-integratie — terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan tijdschema's, budgetten en verwachtingen.Integratie na de fusie

 

De overeenkomst kan dan zijn gesloten, maar het werk om de fusie of overname succesvol te laten zijn, is nog lang niet gedaan. De fusie- en overnameconsultants van Mercer kunnen de nieuwe organisatie helpen bedrijfsculturen samen te voegen, de governance helder te krijgen, te voldoen aan de vereisten van wet- en regelgeving en een effectieve communicatiestrategie voor het personeel te ontwikkelen. Ons doel is om de synergieën tussen de organisaties te helpen maximaliseren zodat de nieuwe entiteit zijn waarde volledig kan realiseren.

 

Contact

Wilt u weten hoe Mercer u verder kan helpen bij fusies en overnames? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.