Mercer | Investments

Mercer | Investments

Onze Lines Of Business
Investments

Een gerichte benadering

De complexiteit, nuances en afhankelijkheden waarmee rekening moet worden gehouden bij elke beleggingsbeslissing nemen elk jaar exponentieel toe. Voor het effectief beheren en laten groeien van beleggingen is een hogere mate van zorgvuldigheid en specialisatie vereist.  Een expertiseniveau dat weinig organisaties kunnen bereiken, en dat is wat Mercer onderscheidt van de rest. Ons wereldwijde team van 1.200 professionals en 120 researchmanagers levert een lastig te evenaren diepgaande expertise in onderzoek, advies en oplossingen.

Onderzoek en tools — een diepere duik

Binnen de Investments-activiteiten van Mercer zijn wij van mening dat onderzoek en tools meer zouden moeten opleveren dan alleen hoogwaardige informatie. Dat is waarom onze Global Investment Manager Database (GIMD™) niet alleen inzichten inzake 5.500 beleggingsbeheerders bevat, maar ook 27.000 beleggingsstrategieën, evenals de onderzoeksnotities van Mercer, analyses en toekomstgerichte ratings. Beleggers kunnen strategieën snel bekijken en de gedetailleerde informatie krijgen die zij nodig hebben om weloverwogen besluiten te nemen.

Advies van een zwaarder kaliber

Mercer biedt klanten die hun eigen beleggingsbeslissingen nemen onafhankelijk, objectief advies over onderwerpen zoals strategische assetallocatie en doorlopende strategisch begeleiding, en ook constante performance- en risico-evaluaties. Onze klanten profiteren van de collectieve kennis van de wereldwijde inzichten en standpunten van Mercer, terwijl onze lokale specialisten tijdig en gedetailleerd advies geven op basis van de regionale marktdynamiek.

Beleggingsoplossingen — op maat en strategisch

De fiduciaire beheeroplossing van Mercer is ontworpen voor klanten die een aantal of al hun beleggingsbesluiten willen delegeren. Onze Specialist Investment Managers ontwikkelen strategisch allocatieadvies op maat, continu portefeuilletoezicht en een gedisciplineerd en zorgvuldig gedocumenteerd governanceproces.

Meer dan 3.000 klanten en het worden er steeds meer

Op dit moment ondersteunen de Investment-activiteiten van Mercer meer dan 3.300 advies- en 440 fiduciaire klanten, en deze lijst wordt met de dag langer.

Volg ons en praat mee

Mercer Investments Solutions

Pensioenmonitoring

In het steeds veranderende landschap van pensioenen, is continue expertise en behoedzaamheid noodzakelijk om goede pensioenregelingen te bieden.
Lees verder

Actuariële advisering

Mercer helpt bij het beheer van aanhoudende risico's zoals: marktvolatiliteit, onzekere verplichtingen en druk om kosten en premies te verlagen.
Lees verder

Risicobeheer Pensioenfondsen

De consultants van Mercer helpen bij bepalen van risico-afbouw, heroriëntatie op de toekomst, het opbouwen van sterke groeiportefeuilles en meer.
Lees verder

DC Pensioenregelingen

Mercer helpt u een op maat gemaakte DC pensioenregeling te ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en beheren, zowel wereldwijd als lokaal.
Lees verder

Financiële Gezondheid Medewerkers

Mercer helpt medewerkers met pensioenplanning financiële zorgen te verminderen en werkgevers de betrokkenheid en productiviteit van hun personeel te vergroten.
Lees verder

Beleggingsadvies

Mercer levert met beleggingsadvies een solide manier om te beschermen tegen aandelenvolatiliteit, inflatie af te dekken en betere rendementen te realiseren.
Lees verder

Heroriëntatie pensioenuitvoering

Mercer ondersteunt u op innovatieve en spelenderwijze bij de heroriëntatie naar een toekomstscenario voor uw ondernemingspensioenfonds.
Lees verder
  Contact
Wilt u meer informatie over de beleggingsactiviteiten van Mercer? Vul dan hieronder uw gegevens in.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.