Health & Benefits

 

De Covid-pandemie, een verstoorde work-life balance, een levensstijl die verbeterd kan worden, een opschuivende pensioenleeftijd en minder jong talent om aan te trekken. Het gezond, gemotiveerd en betrokken houden van zowel jongere als oudere collega’s wordt steeds belangrijker. Maar hoe pakt u dit goed aan?

 

Mercer is wereldleider in de internationale Health & Benefits markt. We leveren innovatieve oplossingen die inspelen op de behoeften op het gebied van gezondheid en welzijn van onze klanten en hun medewerkers.

 

Of uw organisatie nu een klein bedrijf, een lokale werkgever of een grote multinational is, wij kunnen een uitgebreid scala aan oplossingen bieden op het gebied van gezondheids- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

We bieden zowel toegang tot lokale en internationale marktexperts die u adviseren over naleving van de wet- en regelgeving en innovatieve gezondheids- en benefitsstrategieën.

 

Met uw bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt stellen we samen een doordachte strategie op voor het aanbieden van onderscheidende arbeidsvoorwaarden gericht op het betrokken, gemotiveerd en gezond houden van uw medewerkers.    

 

Contact

Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.