Mercer | Health

Mercer | Health

Onze Lines Of Business
Health Workforce and Risk Management

samen bouwen aan een gezonde toekomst voor uw organisatie en uw werknemers.

 

Uw werknemers zijn cruciaal voor het succes van uw organisatie. Het is daarom belangrijk dat zij optimaal kunnen presteren en daar voelt u zich moreel en zakelijk verantwoordelijk voor. Door de verschuiving in de sociale wetgeving draagt u hier ook de financiële gevolgen voor.

Mercer helpt u bij het nemen van uw verantwoordelijkheden op het gebied van verzuim en re-integratie, duurzaam inzetbaarheid, risicobeheer en werknemersverzekeringen. Samen met u werken wij dagelijks aan innovatieve oplossingen, zo helpen wij u een goede werkgever te zijn. 

Volg ons en praat mee

Mercer Health Solutions

Werknemersvoorzieningen

Mercer adviseert en bemiddelt bij het vormgeven van goede werknemersvoorzieningen.
Lees verder

Eigenrisicodragerschap ZW en WGA

Wat is voor uw organisatie de beste keuze, het private of het publieke bestel? Mercer ondersteunt u bij het maken van een weloverwogen keuze.
Lees verder

Duurzame inzetbaarheid

Hoe houdt u uw medewerkers fit, productief en inzetbaar tot hun pensioen? Mercer ondersteunt u bij het bepalen en uitvoeren van uw beleid.
Lees verder

Mercer Marketplace

Medewerkers profiteren door meer keuze, meer controle en betere waarde.
Lees verder

Internationale arbeidsvoorwaarden

Een team van specialisten op het gebied van internationale arbeidsvoorwaarden helpen u lokaal concurrerend te zijn.
Lees verder

Health Management Consulting

Wij helpen u de regie te nemen op uw schadelast bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.
Lees verder
  Contact
Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.