Mercer | Health

Health & Benefits Consulting

Onze Lines Of Business
Health Workforce and Risk Management

samen bouwen aan een gezonde toekomst voor uw organisatie en uw werknemers.

 

Uw werknemers zijn cruciaal voor het succes van uw organisatie. Het is daarom belangrijk dat zij optimaal kunnen presteren en daar voelt u zich moreel en zakelijk verantwoordelijk voor. Door de verschuiving in de sociale wetgeving draagt u hier ook de financiële gevolgen voor.

Mercer helpt u bij het nemen van uw verantwoordelijkheden op het gebied van verzuim en re-integratie, duurzaam inzetbaarheid, risicobeheer en werknemersverzekeringen. Samen met u werken wij dagelijks aan innovatieve oplossingen, zo helpen wij u een goede werkgever te zijn. 

Volg ons en praat mee

Mercer Health Solutions

Workplace Health

Medewerkers zijn cruciaal voor het succes van uw organisatie. Het is daarom belangrijk dat zij optimaal kunnen presteren. Als werkgever kunt u hier een belangrijke rol in spelen.
Lees verder

Eigenrisicodragerschap ZW en WGA

Wat is voor uw organisatie de beste keuze, het private of het publieke bestel? Mercer ondersteunt u bij het maken van een weloverwogen keuze.
Lees verder

Collectieve zorgverzekering

Wij helpen u bij het onderzoeken naar de wensen van de werknemers, het selecteren van de beste zorgverzekeraar en wij vervullen de rol van intermediair tussen werkgever en verzekeraar.
Lees verder

Al uw werknemersverzekeringen

De keuzes voor werknemersverzekeringen worden vaak gemaakt op basis van de premie en/of voorwaarden. Hierbij wordt er niet altijd gekeken naar de administratieve lasten die schuil gaan achter deze werknemersverzekeringen.
Lees verder

De LoonkostenScan

In de wirwar van wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid is het niet altijd duidelijk welke werkgevers gerelateerde voordelen zoals subsidies, loonkostenvoordelen en kortingen u kunt aanvragen.
Lees verder

Health Management Consulting

Wij helpen u de regie te nemen op uw schadelast bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.
Lees verder
  Contact
Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.