Mercer | Over Mercer

Mercer | Over Mercer

Over Mercer

Mercer is een mondiale aanbieder van advies op het gebied van Health, Wealth en Career. Bij Mercer bevorderen we de gezondheid, welvaart en carrières van meer dan 115 miljoen mensen. Dit doen wij door werkgevers te faciliteren bij het maken van weloverwogen keuzes. De 23.000 Mercer medewerkers, verspreid over meer dan 170 kantoren in 43 landen, bieden de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen. Zo helpen wij onze relaties een goede werkgever te zijn en zorgen wij vandaag voor de dag van morgen.

Onze waarden

Onze fundamentele waarden vind je terug door heel Mercer - in de verschillende kantoren en regio's, bedrijven en oplossingen, generaties en culturen. Meer dan 28.000 bedrijven en hun werknemers over de hele wereld werken samen met en groeien door Mercer, omdat wij geloven in:

  • Mensen zijn het hart van alles. Ze drijven onze innovatie, onze oplossingen, en onze passies.
  • De toekomst wordt gemaakt door de acties die we vandaag nemen. Samen hebben wij de kracht om morgen gezonder, gelukkiger en meer de moeite waard te maken.


Dit doel verenigt onze collega's over de hele wereld, en deze principes weerspiegelen onze inzet voor de individuen en gezinnen van wie wij het leven dagelijks beïnvloeden.


Mercer (Nederland) B.V.

KvK: 33272848
AFM: 12007473

Algemene Voorwaarden
General Conditions

Global Leadership

Our executive leadership team sets the agenda for our 23,000 colleagues worldwide. They represent the drivers of our business today and where it’s evolving tomorrow. We believe the best ideas come from diversity of thought and experience. Like our thousands of colleagues around the globe, our executive leadership team reflects an intersection of unique perspectives, backgrounds, and experience, which informs many of our most innovative and groundbreaking ideas and solutions. This diverse group unites in its passion to propel our business forward while making a difference in the lives of those we serve.

Onze geschiedenis

Vanaf het allereerste begin, hebben wij de toekomst van mensen als belangrijkste speerpunt van ons bedrijf gemaakt. In 1945 begon William M. Mercer Ltd in Canada, en groeide al snel uit tot een vooraanstaande leverancier van diensten op het gebied van actuariële advisering en werknemersvoorzieningen. Overgenomen door Marsh & McLennan Companies in 1959 en samengevoegd met haar eigen employee benefits afdeling, breidde het bedrijf uit door groei en acquisities om zo een wereldleider in gezondheid, pensioen, investeringen en talent te worden. Ondanks de veranderende tijden en de groei van ons bedrijf, is ons doel duidelijk gebleven: Wij maken een positief verschil in het leven van mensen. Al generaties lang vertrouwen klanten op ons om bruikbare inzichten en vooruitstrevende oplossingen te bieden, en met de groei van ons wereldwijde bereik en uitbreiding van onze middelen, zijn ook onze mogelijkheden toegenomen. Tegenwoordig werkt Mercer met klanten in 130 markten over de hele wereld, en helpen wij hen de gezondheid, welvaart, en de prestaties van hun mensen te verbeteren.

Marsh & McLennan Companies

Mercer levert advies en technologiegedreven oplossingen die organisaties helpen om te voldoen aan de Health-, Wealth- en Career-behoeften van een veranderende beroepsbevolking. Mercers meer dan 25.000 medewerkers zijn gevestigd in 44 landen en het bedrijf is actief in meer dan 130 landen. Mercer is onderdeel van Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), 's werelds grootste professionele dienstverlener op het gebied van risico's, strategie en mensen met 76.000 collega's en een jaarlijkse omzet van bijna 17 miljard dollar. Via haar marktleidende activiteiten, waaronder Marsh, Guy Carpenter en Oliver Wyman, helpt Marsh & McLennan haar klanten om wegwijs te worden in een steeds dynamischer en complexer wordende omgeving. Ga naar www.mercer.com voor meer informatie en/of volg Mercer op Twitter en LinkedIn.