Bij Mercer geloven we in het realiseren van een mooiere toekomst.

 

Samen herdefiniëren we de wereld van werken,  hervormen we pensioen - en investeringsresultaten en bevorderen we (financiële) gezondheid en welzijn. Dit doen we door tegemoet te komen aan de behoeften van vandaag en morgen. Door data te analyseren en vanuit menselijk oogpunt te benaderen. En door ideeën om te zetten in acties om positieve veranderingen te stimuleren. 

 

Al meer dan 75 jaar bieden we betrouwbare adviezen en oplossingen om een gezondere en duurzamere toekomst te realiseren voor onze klanten, collega's en de samenleving.

 

Welkom in een wereld waar het economische en empathische aspect een verschil maken in het leven van mensen.

 

Welkom bij brighter.

Wereldwijd leiderschap

Ons managementteam bepaalt de koers voor onze 25.000 collega's wereldwijd. Zij zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf en staan voor de groei naar de toekomst. Wij geloven dat de beste ideeën voortkomen uit een verscheidenheid van meningen en ervaringen. Net als onze duizenden collega's over de hele wereld wordt ons managementteam gekenmerkt door een verzameling van unieke perspectieven, achtergronden en ervaringen, wat de basis vormt voor onze meest innovatieve ideeën en oplossingen. Wat deze gevarieerde groep verbindt, is de passie om ons bedrijf vooruit te helpen en een verschil te maken in het leven van onze klanten en hun werknemers.

Onze geschiedenis

Vanaf het begin hebben we de toekomst van mensen op de eerste plek gezet. In 1945 werd William M. Mercer, Ltd, in Canada opgericht waarna het bedrijf uitgroeide tot een belangrijke aanbieder van advies en diensten op actuariëel gebied,  arbeidsvoorwaarden en beloning. In 1959 werd het bedrijf overgenomen door Marsh & McLennan Companies en samengevoegd met de bestaande Employee Benefits afdeling, waarna het door groei en overnames uitgroeide tot wereldleider op het gebied van gezondheid, pensioen, investeringen en talent.

Ook al zijn de tijden veranderd en is ons bedrijf zich blijven ontwikkelen, ons kerndoel is onveranderd: We maken een verschil in het leven van mensen. Al generaties lang bieden we klanten bruikbare inzichten en vooruitstrevende oplossingen, en omdat ons wereldwijde bereik en onze middelen steeds groter zijn, geldt dat ook voor onze mogelijkheden. Tegenwoordig werkt Mercer samen met klanten in 130 markten over de hele wereld om hen te helpen hun werknemers een mooiere toekomst te bieden.


View our Important notices