Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap

Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap

Onze Deskundigheid /

Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap
Calendar18 september 2017

Hoe kunnen we ons in de toekomst beter voorbereiden op het onderhouden van oudere generaties? Momenteel is er wereldwijd een spaargeld tekort van ruim $ 70 biljoen en dat tekort zal alleen maar verder oplopen. Regeringen, werkgevers, financiële instellingen en particulieren zullen gezamenlijk moeten optreden om dit probleem aan te pakken.

Mercers nieuwe rapport, "Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap", maakt deel uit van onze wereldwijde missie om de financiële gezondheid voor particulieren wereldwijd te verbeteren.

In dit nieuwe rapport stelt Mercer de vier oplossingen voor, die nodig zijn om het tekort aan te pakken en eventueel te herstellen.

  1. Zet aan tot een revolutie in financiële ‘fitness’ voor consumenten:Sparen moet een gave beleving worden voor consumenten zodat het ook echt leuk wordt om te sparen. Zoals de fitness revolutie uit de jaren '70 of de huidige gezondheidstrend die gaande is.
  2. Help men begrijpen wat 'goed financieel management' is: Geef mensen toegang tot slimme tools, standaardopties en adviezen die kunnen helpen hun financiële kennis en dus zekerheid te vergroten en financieel succes te behalen.
  3. Ontwerp slimme systemen om zo voldoende te kunnen sparen: Er zijn veel zaken die invloed hebben op het salaris en de verleiding is groot om voor 'nu' te gaan in plaats van veiligheid en zekerheid voor in de toekomst. De vrijwillige bijdrage om te sparen voor de lange termijn kunnen gewoon weg nooit genoeg zijn.
  4. Herdefinieer werk en pensioen: Omdat de pensioenleeftijd stijgt, is het belangrijk om waardevolle werknemers zo lang mogelijk vast te houden en aan je te binden, dit geeft een voordeel in de strijd om talent, oftewel War for Talent!

Als er niet snel actie ondernomen wordt, zal de kloof tussen het verwachte jaarlijkse inkomen en de besparingen in de verouderde pensioenstelsels van de acht grootste landen groeien tot ruim $ 400 biljoen tegen 2050 - een groei van $ 28 miljard per jaar.

Met creatief en strategisch denken kunnen we de toekomst transformeren. Download Mercers nieuwe rapport, "Bold Ideas for Mending the Long Term Saving Gap", en kom meer te weten over deze vernieuwende ideeën en de factoren die bijdragen aan het spaartekort. Samen kunnen we de kloof dichten.

  Download uw exemplaar van het "Bold Ideas for Mending the Long-term Saving Gap" rapport
Vul uw gegevens hieronder in om het rapport in uw mailbox te ontvangen.
*Verplicht veld