Wat vinden medewerkers belangrijk als het aankomt op arbeidsvoorwaarden, pensioen en gezondheid?

Mensen zijn het hart van uw organisatie. Door te investeren in hun ontwikkeling, financiële zekerheid, gezondheid en welzijn kunnen zij innoveren, oplossingen en resultaten van u als werkgever stimuleren én de organisatie laten groeien. Covid heeft er echter voor gezorgd dat de afgelopen tijd werkgevers veel hebben moeten investeren in het op orde krijgen van interne processen om zich aan te kunnen passen aan de nieuwe realiteit.

 

Hoog tijd om de medewerkers weer centraal te zetten.

 

De wensen en behoeften van werknemers zijn veranderd in vergelijking met pre-covid. Het is  belangrijk dat werkgevers dat inzien én begrijpen. Anders lopen zij kans goede mensen kwijt te raken.

 

Wat vinden medewerkers belangrijk als het aankomt op arbeidsvoorwaarden, pensioen en gezondheid? Waar liggen hun behoeften en prioriteiten? En ook, welke impact heeft COVID-19? Wij onderzochten het!

 

Enkele highlights

 

 

 

 

 

Webinar: Werken aan de EVP

Mensen zijn het hart van uw organisatie. Door te investeren in hun ontwikkeling, financiële zekerheid, gezondheid en welzijn kunnen zij innoveren, oplossingen en resultaten van u als werkgever stimuleren én de organisatie laten groeien.
Covid heeft er echter voor gezorgd dat werkgevers veel hebben moeten investeren in het op orde krijgen van interne processen om zich aan te kunnen passen aan de nieuwe realiteit.  Hoog tijd om de medewerkers weer centraal te zetten!

Wat vinden medewerkers belangrijk als het aankomt op arbeidsvoorwaarden, pensioen en gezondheid? Waar liggen hun behoeften en prioriteiten? Wij onderzochten het!


Bekijk hier ons interactieve rondetafelgesprek van 8 juli, waarin we in zijn gegaan op hoe u aan de wensen van uw mensen kunt voldoen zodat u de kans vergroot dat het juiste talent bij u blijft.

 

Benieuwd naar wat werknemers echt belangrijk vinden en opvallende verschillen met prioriteiten die werkgevers stellen?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang het rapport.  

*Required Fields