Thriving in a Disrupted World

Bent u klaar voor de toekomst van werk?

De technologische ontwikkelingen verandert onze manier van werken snel.
Tegelijkertijd verandert de demografie van de workforce en hebben medewerkers andere verwachtingen van hun werken zij werk anders dan vroeger. 

Kan uw organisatie inspelen op deze trends?

  

Het bouwen aan een succesvolle organisatie

Organisaties die hun medewerkers centraal stellen kunnen zich de komende jaren onderscheiden van de rest. Zij focussen zich op de groei en ontwikkeling van hun medewerkers, teams en de workforce.  Deze bedrijven bouwen aan een werkomgeving waar:  

  • succes wordt gelinkt aan maatschappelijk verantwoordelijkheid.
  • veerkracht en aanpassingsvermogen in het DNA van de organisatie zit.
  • de Employee Value Propositie is bedoeld om waarde toe te voegen voor de medewerker op het gebied van gezondheid, financiële zekerheid en carrière paden.  De medewerkers persoonlijk betrokken, uitgedaagd en ‘empowered’ worden.
  • een organisatiecultuur heerst waar bedrevenheid, bekwaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. managers persoonlijke ondersteuning geven aan.  
  • medewerkers om hen te laten groeien en om hun potentieel te laten bereiken.
  • alle partijen binnen de organisatie samenwerken om zo te bouwen aan, eerlijkheid transparantie en verantwoordelijkheid

 

 

Wanneer groeit en ontwikkelt een workfoce zich? Door vertrouwen, transparantie, betrokkenheid en benaderbaarheid

Groeien en ontwikkelen in een uitdagende wereld biedt kansen voor succes.

Wanneer u bij een succesvolle organisatie binnenloopt wordt er vaak snel één ding duidelijk. Werknemers zijn trots en enthousiast.
Er heerst een goede energie en sfeer, en dat werkt aanstekelijk. Succesvolle organisaties creëren een werkomgevingen waarin werknemers met plezier naar toe gaan. En de resultaten spreken voor zich ... Bedrijven met agile en doelgerichte culturen zullen eerder financieel succes boeken. Volgens een voorlopig onderzoek van Mercer, is er naar voren gekomen dat  de kijk van werknemers op de wendbaarheid en het doel van de organisatie, de omzetgroei van de organisatie beïnvloed. 

Hoe doen organisaties het?

Mercer heeft onderzoek uitgevoerd bij meer dan 800 HR- en bedrijfsleiders in maar liefst 57 landen en in 26 verschillende bedrijfstakken naar  er nodig is om succesvol te zijn op de werkvloer. Uit het onderzoek kwamen de volgende interessante resultaten

 

Meer weten over dit onderwerp? Vul onderstaande gegevens in en ontvang het rapport: ‘Thriving in an Age of Disruption’. Uiteraard staan wij voor u klaar met advies om u en uw organisatie voor te bereiden op deze nieuwe tijd.

Download the Thriving in an Age of Disruption whitepaper
Vul de onderstaande gegevens om het rapport te ontvangen. Als u uw pop-upblokkering niet hebt ingeschakeld, wordt u door uw browser gevraagd het artikel te downloaden of in een nieuw venster te bekijken.
*Verplicht veld