We hebben de afgelopen maanden zoveel mogelijk op afstand gewerkt, maar veel mensen zijn zich momenteel aan het voorbereiden op de terugkeer naar de werkplek. In deze bijzondere tijden die COVID-19 veroorzaakt, zijn we gedwongen op een andere manier naar de invulling van werken te kijken. Hoe combineren we het werken op afstand met het veilig werken op kantoor? Hoe spelen we in op een nog sneller veranderende economie? Onzekere tijden die vragen om een doordachte aanpak met betrekking tot het welzijn, de gezondheid en de financiële zekerheid van medewerkers.

 

Florerende medewerkers kiezen twee keer zo vaak voor organisaties die economie en empathie even zwaar laten meewegen in de besluitvorming. Daarom zijn wij van mening dat de kracht van empathie een grote rol speelt in hoe bedrijven uit deze crisis kunnen komen. Begin mei hebben wij vanuit onze internationale ervaring, zoals China en Italië en ons onderzoek naar de Global Talent Trends 2020, een webinar georganiseerd. 

 

Vul hier uw gegevens in en ontvang de herhaling met daarin onze visie hoe u:

1.     kunt zorgen voor de gezondheid en welzijn van uw medewerkers

2.     op een andere manier het werk kan inrichten 

3.     kunt zorgen voor financiële zekerheid

 

Met als rode draad; belangrijke economische beslissingen combineren met empathie. 

Bekijk het Nederlandse webinar 

 

Mocht u in contact willen komen met een Mercer consultant, vul dan het formulier in. 

Hoe hebben bedrijven hun workforce en business aan de COVID-19 crisis aangepast?

Neem contact op met een Mercer consultant

Mercer helpt klanten zich elke dag aan te passen en te gedijen door verandering. In tijden van onzekerheid blijven wij een vertrouwde adviseur en staan wij voor u klaar. Neem hieronder contact met ons op

*Verplicht veld