Het ‘nieuwe normaal’ wordt steeds realistischer, terwijl organisaties hun best doen om zo goed mogelijk door de Coronapandemie heen te navigeren. Dit verandert de manier waarop we denken over de toekomst van werk.  Van beleid voor werken op afstand tot virtueel leiderschap, het is duidelijk dat de pandemie de manier van werken heeft veranderd.

 

In samenwerking met het Economic Forum (WEF) hebben wij het rapport: Resetting the Future of Work Agenda: Disruption and Renewal in a Post-COVID World uitgebrachtHierin delen we cruciale inzichten en de geleerde lessen uit de Corona-pandemie. Daarnaast bevat het rapport best practices van meer dan 80 Chief Human Resources Officers (CHRO's) bij toonaangevende internationale werkgevers.  Dit rapport biedt organisaties een overkoepelende kijk op zij hoe de toekomst van werk zouden moeten aanpakken op basis van vijf voorwaarden.


Vooruitstrevende organisaties richten proactief het werk, de werkplek en het personeelsbestand opnieuw in voor de middellange tot lange termijn. Hiervoor kunnen zij nu al de nodige aanpassingen en investeringen doen. Dit is hét moment om uw toekomststrategie aan te passen zodat uw organisatie klaar is voor de nieuwe manier van werken.