Graag nodigen wij u uit voor ons interactieve webinar op donderdag 17 september om 11.00 - 12.00 uur waarin we de kansen om uw people-strategie te vernieuwen gaan bespreken.

 

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet, heeft aangetoond dat werk anders kan, dit soms ook anders moet en dat medewerkers dit vaak ook anders willen. Dit is het moment om opnieuw uit te vinden waar u als werkgever voor staat. 

Aan de hand van de resultaten van twee recente onderzoeken onder Nederlandse werkgevers bespreken we welke acties organisaties hebben ondernomen, of van plan zijn te gaan ondernemen, op het gebied van werken op afstand en rondom het optimaliseren van arbeidskosten. Ook vertellen verschillende organisaties aan de hand van voorbeelden uit de praktijk hoe zij de vernieuwing inzetten. Daarnaast bespreken onze experts o.a. waarom het belangrijk is om opnieuw te kijken naar:

 

  • Total Rewards
  • Strategie rondom Wellbeing
  • Financiële zekerheid voor medewerkers

Neem contact op met een Mercer consultant

Mercer helpt klanten zich elke dag aan te passen en te gedijen door verandering. In tijden van onzekerheid blijven wij een vertrouwde adviseur en staan wij voor u klaar. Neem hieronder contact met ons op

*Required Fields