Employee Value Proposition EVP

Stap 6

Het concept pensioenakkoord een unieke kans om uw EVP opnieuw in te richten

In 6 stappen naar een nieuwe EVP met de pensioenregeling als belangrijke arbeidsvoorwaarden


Een goede EVP onderscheidt met waardevolle en gerichte beloning en compensatie. Dit omvat niet alleen de financiële compensatie maar ook de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, het welzijn van de werknemers en de zingeving en het doel van het werk wat zij doen.

Stap 6: Breng uw EVP tot leven

Om de EVP tot leven te brengen moet het verhaal goed vertelt en gedragen worden.  Zorg ervoor dat u de verschillende doelgroepen bereikt door regelmatig verschillende communicatie middelen in te zetten . En ga op verschillende momenten, van  werving-  tot exitgesprek,  met uw medewerkers ingesprek. U kunt zelf de EVP een eigen ‘brand’ geven, daarnaast moeten de keuze opties om onderdelen van uw EVP te personaliseren, net als een goede webshop plezierig, te gebruiken zijn.

U staat er niet alleen voor uiteraard helpen wij u graag deze stappen te doorlopen. 

Ga terug naar het overzicht

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen?
Vul onderstaande gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.