‘In 4 stappen naar gezonde en gelukkige medewerkers’

 

Niet eerder waren de uitdagingen voor HR-professionals zo complex en divers als vandaag de dag. De voortdurende Covid-pandemie, een langdurig verstoorde work-life balance, een opschuivende pensioenleeftijd en een steeds kleiner wordende pool om nieuw talent aan te trekken leggen een grote druk op organisaties en het behalen van strategische HR-doelstellingen. 

 

Het gezond, gemotiveerd en betrokken houden van zowel jongere als oudere collega’s wordt daarom steeds belangrijker.

 

Door de gezondheid en welzijn van medewerkers centraal te stellen, vergroot u het werkplezier en daarmee de betrokkenheid van medewerkers. U bevordert de inzetbaarheid en verhoogt de productiviteit. Dit vertaalt zich ook in verlaging van de kosten gerelateerd aan verzuim en arbeidsongeschiktheid.

 

Direct aan de slag

 

Met de ‘Health & Wellbeing Gids’ van Mercer kunnen HR-professionals direct zelf aan de slag. In deze praktische gids staat in 4 stappen beschreven hoe u medewerkers gezond en gelukkig houdt aan de hand van verschillende dimensies van welzijn: fysiek, mentaal, sociaal en financieel. We lichten toe waarom deze dimensies van belang zijn en hoe ze van invloed zijn op verschillende KPI’s op het gebied van HR. De gids is ontwikkeld door specialisten en is gebaseerd op data en best-practices van succesvolle organisaties die u voorgingen. 

 

Download de ‘Health & Wellbeing Gids’ en ervaar de voordelen van het centraal stellen van de gezondheid en welzijn van medewerkers: 

  • Vergroot het werkplezier en de betrokkenheid van medewerkers
  • Verhoog de inzetbaarheid van medewerkers
  • Vergroot de productiviteit
  • Verlaging van verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • Bespaar op kosten zoals arbodienstverlening, re-integratie en vervanging

 

In gesprek

 

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neem contact op via onderstaand formulier. Met uw bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt stellen we samen een doordachte strategie op voor het aanbieden van onderscheidende arbeidsvoorwaarden gericht op het gezond, gemotiveerd en betrokken houden van uw medewerkers.

Wilt u verder praten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.