Wellicht heeft u innovatie verwerkt in uw missie, maar is dat wat medewerkers ook echt ervaren?

 

 

Sommige mensen halen hun inspiratie uit het wandelen met de hond, anderen krijgen inspiratie tijdens het sparren met collega's en andere krijgen de beste ideeën onder de douche. Waar creativiteit ook ontstaat, het is duidelijk dat innovatie niet langer alleen is voorbehouden aan techneuten of de wetenschap.

 

 

In een tijdperk van voortdurende transformatie hoort innovatie thuis in elke functie. En vormt het de kern van hoe personen, bedrijven en de samenleving zich voorbereiden op de toekomst van het werk. Innovatieve bedrijven floreren en dat geldt ook voor hun medewerkers: we weten dat innovatie het verschil maakt voor waar mensen willen werken en ook willen blijven werken.

 

 

Download nu het rapport

 

 

Dus hoe gaan we verder? Een ‘lab mindset’ is er één die vragen stelt, hypotheses onderzoekt en met data ideeën ondersteunt of weerlegt. Het vormt de kern van de toekomst van het werk en brengt ons dichter bij innovatie. Als er op een nieuwe manier naar performance management en workforce analytics wordt gekeken, kan dit organisatiebreed een cultuur van experimenten te weeg brengen, die nieuwe producten en oplossingen oplevert en ook verandering in HR stimuleert.

 

 

Het ontwikkelen van een ‘lab mindset’ is een wezenlijk onderdeel van het  bouwen aan een toekomstbestendige workforce en het helpen van HR bij het nemen van slimmere en snellere beslissingen over het talent. En dat begint allemaal bij HR. Download onze paper en ontdek hoe.

Wilt u graag het rapport lezen?

Vul de onderstaande gegevens in en u ontvangt het rapport per e-mail.

*Verplicht veld

 

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.