“Onze Mercer-accountmanager kent Damen echt door-en-door. Ik ben blij met Mercer. De samenwerking is prettig. Ze zijn deskundig, professioneel en transparant, en ze praten me niet naar de mond. Soms wijken ze af van wat ik vraag, en dat doen ze dan met een reden. Als ik hun argumenten goed vind dan neem ik hun advies over.”

Diana de Koeijer, Manager Payroll Administration bij Damen 

Lees verder

“Het voorstel van Mercer paste qua kosten goed bij wat wij wilden. Bovendien kwamen ze direct met een plan van aanpak. Dat gaf vertrouwen en nam bij ons flink wat van de druk weg.”

Sabine Reestman, HR-manager bij Klant Contact Center

Lees verder

 

“De toegevoegde waarde van Mercer is dat ze specialisten aan boord hebben op terreinen, zoals onder meer beleggen, pensioenadministratie en compliance.”

Erik van den Bemd, voorzitter bij Stichting Pensioenfonds McCain

Lees verder

 

“MPD werkt sinds enkele jaren samen met een team van Mercer bij de onderbouwing van het pensioenbeleid en het beleggingsbeleid. Onze ervaring is dat binnen het team goed wordt meegedacht over de beste manier om beleidsvragen te analyseren. In combinatie met de aanwezige deskundigheid en flexibiliteit heeft dat positieve resultaten opgeleverd. Het team van Mercer is voor MPD al jarenlang een waardevolle partner, op het domein van beleidsanalyse voor pensioenfondsen, waar we op kunnen rekenen.”

Stephan Vollenbroek, hoofd communicatie bij Media Pensioen Diensten

 


“De adviseurs van Mercer communiceren goed, ze reageren adequaat en ze zijn snel en stipt.”

Miranda Hannewijk, Hoofd P&O bij Stichting H3O

Lees verder

 


“Online, if you Google "cost of living" you get a couple of websites where you can calculate the cost-of-living adjustment but they're definitely not as detailed as you get from Mercer. You cannot distinguish the way you want to calculate the cost of living. From that perspective, I think Mercer is very good in the way they provide the data. It's very strong.”

Zainab Sultani-Naby, global mobility consultant bij TomTom

Lees verder

 

Kostijn van Gerven
directeur bij Stichting Pensioenfonds TNO


“Het team van Mercer werkt snel. Kort na de strategische sessie lag de eindrapportage al bij ons op tafel, dat is toch wel bijzonder plezierig.”

Lees verder

 

Contact met Mercer

Heeft u n.a.v. de testimonials vragen en wilt u graag deze samen met ons beantwoorden onder het genot van een kop koffie? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op.

 

 

Contact met Mercer

*Required Fields

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.