Mercer | Branchewinnaar Succes Award 2015

Mercer | Branchewinnaar Succes Award 2015

Succes Award 2015

Mercer Nederland winnaar in de actuariële consultancy branche

Mercer Nederland is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitverkozen tot winnaar in de Actuariële consultancy-branche. Volgens de nominatiecommissie presenteert Mercer zich als de absolute specialist in een bijzonder sector, in de ruimste zin des woord. Men biedt een breed scala aan diensten op het gebied van pensioenen, risicomanagement, belegginsactiviteiten, etc. en weet haar klanten uitstekend te helpen met het ontwikkelen van de juiste pensioenstrategie, met een zo goed mogelijke beheersing van risico's en kosten.

Zij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een toonaangevend bedrijf met een enorme kennis en ervaring op het gebied van actuariële berekeningen en heeft daarin inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd.

Mercer is automatisch genomineerd voor de Succes Award 2015. Stemt u ook op ons? Dit kan door tussen 10 en 16 januari 'NBSA 7996' kosteloos te sms'en naar 4422.

Elk bedrijf maakt op dit moment evenveel kans op de Nationale Business Succes Award. Het stemproces brengt hier verandering in. Tussen 10 en 16 januari kan er via gratis sms gestemd worden. De vijf bedrijven met het hoogste aantal stemmen zullen uiteindelijk doorgaan naar de top 10 finalisten en op tv komen. Daarnaast selecteert de nominatiecommissie van het NBSA-instituut nog vijf finalisten op basis van meerdere meetfactoren.

Interview Pim van Diepen over Mercer Nederland

Mercer Nederland winnaar Actuariele Consultancybranche
 

Innovatie

Innovatie is het sleutelwoord bij Mercer, want men is continu bezig om haar diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. De klanten van Mercer kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken, hen zoveel mogelijk te ontzorgen en hen zo goed en breed mogelijk te adviseren  omtrent alle aangelegenheden op het gebied van actuariële berekeningen.

De nominatiecommisie is van mening dat Mercer op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar in de Actuariële consultancybranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Pim van Diepen, Country Leader Retirement bij Mercer: 'Onze ambitie is om een verschil te maken in het leven van mensen. Dit doen wij door onze klanten te helpen een goede werkgever te zijn. Door onze klanten te adviseren bij het nemen van beslissingen die de gezondheid, het welzijn en de loopbaan van werknemers zullen bevorderen. Zowel werkgevers als werknemers moeten steeds meer verantwoordelijkheid nemen op het gebied van pensioenen en gezondheid, waarbij weloverwogen keuzes gemaakt moeten worden op basis van complexe materie. Wij zijn er trots op dat het ons volgens de nominatiecommissie lukt te luisteren naar werkgevers én werknemers. Dat wij erin slagen om grote uitdagingen te vertalen naar gedegen advies dat aansluit bij de wensen en behoefte van deze tijd.'