Neem deel aan onze enquête en vertel ons hoe uw bedrijf de terugkeer naar de werkplek managet?

Respond - Return - Reinvent

Deze wereldwijde pandemie heeft laten zien hoe flexibel organisaties en hun medewerkers zijn: het merendeel heeft flexibel en digitaal werken omarmd, andere organisaties hebben hun vraag en aanbod van talent moeten aanpassen. Sommige bedrijven hebben zelfs talent tijdelijk gedeeld met andere organisaties. Voor veel bedrijven is de volgende stap om medewerkers veilig te laten terugkeren naar hun werkplek én om hen daarbij nieuwe energie te geven. In een veranderde wereld is er niet één vast draaiboek dat leidt naar succes.

 

Van reactie over naar actie!

Het blijft de aankomende periode een uitdaging om de beste weg te kiezen.  Wat zeker is, is dat we de organisatie moeten voorbereiden op de volgende fase, de anderhalve meter economie en de terugkeer naar ons strategisch plan. Welke stappen ga je ondernemen zodat medewerkers veilig en gezond op afstand kunnen blijven werken en straks kunnen terugkeren naar de werkplek? En als dat is gelukt, hoe ga je dan verder? Hoe zorg je ervoor dat je veerkrachtig en positief de toekomst tegemoet kan gaan?

 

Vanuit onze internationale ervaring, bijvoorbeeld in landen zoals China en Italië en ons onderzoek naar de Global Talent Trends 2020, hebben wij onlangs twee webinars georganiseerd. 

 

Bekijk hier de herhaling van ons webinar waarin wij onze inzichten delen over hoe u:

  1. kunt zorgen voor de gezondheid en welzijn van uw medewerkers
  2. op een andere manier het werk kan inrichten 
  3. kunt zorgen voor financiële zekerheid

 

Met als rode draad; belangrijke economische beslissingen combineren met empathie. 

Bekijk het Nederlandse webinar

Coronavirus Expert Videos

Onze experts delen in deze videoreeks hun inzichten. Ook geven zij tips hoe u uw mensen en business door deze onzekere tijden kunt leiden.

Heeft u vragen over hoe om te gaan met de impact van het Coronavirus op werknemers en de bedrijfsvoering of wilt u even sparren?

Wij staan voor u klaar!

*Verplicht veld