Mercer l Klanten Mercer domineren top-10 pensioenfondsen

Mercer l Klanten Mercer domineren top-10 pensioenfondsen

Risicomanagement

Klanten Mercer domineren top-10 pensioenfondsen

Pensioenfondsen die de afgelopen jaren behoedzaam investeerden hebben de hoogste rendementen behaald, zo blijkt uit onderzoek van Het Financieele Dagblad. De zakelijke krant nam de beleggingsresultaten van de honderd grootste pensioenfondsen tussen 2010 en 2014 onder de loep, zo’n 95 procent van de Nederlandse markt.

Een resultaat waar we trots op zijn

De belangrijkste conclusie van het FD: het afdekken van risico’s bleek belangrijker voor het rendement dan het kiezen voor exotische beleggingsstrategieën. Het is een advies dat Mercer de afgelopen jaren veelvuldig heeft toegepast. Maar liefst zes van de fondsen uit de top 10 behoort tot onze klantenkring op het gebied van beleggingsadvies. Bij twee andere fondsen levert Mercer actuariële diensten.

Een resultaat waar we trots op zijn.

Lees meer over onze dienstverlening voor pensioenfondsen.

 Contact

Meer over onze dienstverlening voor pensioenfondsen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op