Mercer | Controleer uw Whk-beschikking

Ik ben publiek verzekerd in 2018

Controleer uw Whk-beschikking

Ik ben publiek verzekerd in 2019

Eind november/begin december 2018 ontvangen werkgevers de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2019 (premie Whk). Deze is gebaseerd op de uitkeringen uit het verleden die aan een werkgever worden toegerekend. Controleer daarom uw Whk ook dit jaar goed.

U bent overgestapt van privaat naar publiek per 1-1-2019

Was u in 2018 nog privaat verzekerd en bent u overgestapt in 2019 naar een publieke verzekering, dan wordt u geconfronteerd met de terugkeerpremie. Deze wordt berekend op basis van de totale WGA-schadelast in 2017. Het is belangrijk de toerekening van het UWV op basis van de WGA-vast en –flex schade uit 2017 goed te controleren. U heeft namelijk 6 weken om bezwaar te maken.

U bent publiek verzekerd in 2018 en blijft dat in 2019

 

 

Controleer of de toegekende Ziektewet- en WGA-uitkeringen correct zijn. Klopt de berekening niet? Maak dan binnen 6 weken bezwaar.

 

Mercer helpt bij uw Whk-controle

Het controleren van uw Whk-beschikking kan ingewikkeld zijn en veel tijd in beslag nemen. Mercer helpt u, samen met Human Capital Scan, bij de controle van uw Whk-beschikking. De controle op uw Whk-premie gebeurt op basis van een ‘no cure no pay' overeenkomst. Dit kost u weinig tijd, geeft u de garantie dat u de juiste premie afdraagt in 2019 en u betaalt alleen voor de controle indien er concrete resultaten geboekt worden.  

  Heeft interesse in een PremieCheck of wil u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.