Mercer | Controleer uw Whk-beschikking

Ik ben privaat verzekerd in 2018

Controleer uw Whk-beschikking

Ik ben eigenrisicodrager in 2019

Eind november/begin december 2018 ontvangen werkgevers de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2018 (premie Whk). Deze is gebaseerd op de uitkeringen uit het verleden die aan een werkgever worden toegerekend. Controleer uw Whk, zodat u zeker weet dat u de juiste premie betaalt in 2019.


Was u in 2018 nog publiek verzekerd en bent u overgestapt in 2019 naar een private verzekering? Dan moet uw Whk-premie nul zijn voor dat risico waarvoor u eigenrisicodrager bent geworden. Is dat niet het geval, maak dan binnen 6 weken bezwaar.

 

U bent eigenrisicodrager in 2018 en blijft dat in 2019

U bent eigenrisicodrager in 2018 en u blijft dit ook voor 2019? Dan is de kans groot dat uw Whk-beschikking klopt. Neem het zekere voor het onzekere en controleer toch uw Whk-beschikking. Klopt de berekening niet? Maak dan binnen 6 weken bezwaar.

Mercer helpt bij uw Whk-controle

Het controleren van uw Whk-beschikking kan ingewikkeld zijn en veel tijd in beslag nemen. Mercer helpt u, samen met Human Capital Scan, bij de controle van uw Whk-beschikking. De controle op uw Whk-premie gebeurt op basis van een ‘no cure no pay' overeenkomst. Dit kost u weinig tijd, geeft u de garantie dat u de juiste premie afdraagt in 2019 en u betaalt alleen voor de controle indien er concrete resultaten geboekt worden.

  Heeft interesse in een PremieCheck of wil u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.