De Employee Value Proposition is nog nooit zo belangrijk geweest

 

Als gevolg van extreme politieke, sociale en economische onrust, verkeren we allemaal in een onzekerheid die we niet gewend zijn. Deze onrust zorgt ervoor dat medewerkers in het oog van een storm zitten.

 

Dit is hét moment voor werkgevers om na te denken over de relatie die zij met hun werknemers hebben. En om in te spelen op hun belangrijkste behoeften en wensen.  Dit biedt niet alleen de werknemers stabiliteit en toekomstperspectief, maar maakt je ook als organisatie veerkrachtig. 

 

Belangrijkste must-wins voor werkgevers:


Zorg voor veerkracht van het bedrijf door een gedisciplineerde financiële en personeelsplanning


Maak financiële stabiliteit mogelijk door middel van eerlijke en rechtvaardige beloningsprogramma's, onderwijs en communicatie 


Zorg voor een werkomgeving die gezonde gewoonten aanmoedigt en ruimte biedt voor fysieke, mentale en emotionele veiligheid


Zet u in voor een bredere impact op ecologische en sociale uitdagingen (ESG)

Beluister onze HR360 podcast serie

 

In HR360 voert nieuwsmaker Bart Jan Cune elke maand goede gesprekken over wat er speelt in de wereld van HR én daarbuiten. Zijn gasten, vaak met een totaal andere achtergrond, laten hun licht schijnen op 1 van de trending topics binnen ons vakgebied. Want wat vindt een relatiecoach eigenlijk het belangrijkste in een goede werkrelatie? Welke invalshoeken vanuit de sportpsychologie komen van pas in ons dagelijkse werk? En is de balans tussen werk en privé ook belangrijk als je werkzaam bent in een conflictgebied? Goede gesprekken, nieuwe inzichten, opvallende gastcolumns en het laatste nieuws in slechts een kwartiertje! 

 

 

Nieuwe aflevering!

 

 

 

 

 

 

Ontvang als eerste de nieuwste aflevering van de podcast in je mailbox