Global Talent Trends Study | Mercer 2019 | Future of Work

Global Talent Trends Study | Mercer | Future of Work

De 4 top trends van 2019

Ons jaarlijkse onderzoek verzamelt de mening van 7.300 senior business executives, HR leiders en werknemers uit 9 sectoren en 16 landen. In 2019 verwacht bijna driekwart (73%) van de executives dat de arbeidsmarkt in de komende drie jaar flink verandert.

Bekijk de resultaten

De onderzoeksresultaten van verschillende landen en sectoren onderstrepen het belang van in verbinding staan met medewerkers tijdens veranderingsprocessen. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande afbeeldingen.

16 GEOGRAPHIES
Where are employees really thriving?
Alt 1 mobile alt text
9 INDUSTRIES
Which ones expect the most disruption?
abcd mob alt text2
Praat mee

Ontdek samen met Mercer de trends van 2019 en leer van goed presterende organisaties hoe zij hun workforce voor de toekomst opbouwen. Tijdens deze sessies zullen onze experts hun wereldwijde en regionale bevindingen delen en praktisch advies geven over wat werkgevers vandaag kunnen doen.

6 MARCH 2019
Asia & Pacific
12 MARCH 2019
US & Canada
13 MARCH 2019
Europe & UK
20 MARCH 2019
Latin America (PT)
21 MARCH 2019
Latin America (SP)
25 MARCH 2019
Middle East
Our quirks, aspirations, and motivations shape how we like to work, and should take center stage as companies build their workforce for the future.

  Heeft u interesse in de Global Talent Trends 2019?
Vul dan het onderstaande formulier in en u ontvangt de brochure per mail
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.