CONNECTIVITY IN THE HUMAN AGE

Global Talent Trends 2019

Organisaties worden zich bewust van de risico’s van voortdurende verandering op medewerkers. Zij realiseren zich dat ze medewerkers centraal moeten stellen bij veranderingsprocessen. Alleen dan kunnen de zorgen en onrust van medewerkers omgezet worden in optimisme en positiviteit.

De 4 top trends van 2019

Ons jaarlijkse onderzoek verzamelt de mening van 7.300 senior business executives, HR leiders en werknemers uit 9 sectoren en 16 landen. In 2019 verwacht bijna driekwart (73%) van de executives dat de arbeidsmarkt in de komende drie jaar flink verandert.

Bekijk de resultaten

De onderzoeksresultaten van verschillende landen en sectoren onderstrepen het belang van in verbinding staan met medewerkers tijdens veranderingsprocessen. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande afbeeldingen.

16 GEOGRAPHIES

Where are employees really thriving?

9 INDUSTRIES

Which ones expect the most disruption?

Praat mee

Ontdek samen met Mercer de trends van 2019 en leer van goed presterende organisaties hoe zij hun workforce voor de toekomst opbouwen. Tijdens deze sessies zullen onze experts hun wereldwijde en regionale bevindingen delen en praktisch advies geven over wat werkgevers vandaag kunnen doen.

6 MARCH 2019

Asia & Pacific

12 MARCH 2019

US & Canada

13 MARCH 2019

Europe & UK

20 MARCH 2019

Latin America (PT)

21 MARCH 2019

Latin America (SP)

25 MARCH 2019

Middle East

Created with Sketch.
Our quirks, aspirations, and motivations shape how we like to work, and should take center stage as companies build their workforce for the future.
Created with Sketch.
ILYA BONIC
Global President, Mercer Career

Heeft u interesse in de Global Talent Trends 2019?

Vul dan het onderstaande formulier in en u ontvangt de brochure per mail

*Required Fields