Unlocking Growth in the Human Age

Wat zijn de drijfveren van business executives, HR-leiders en werknemers voor de toekomst van werk? Bij maar liefst 96% van de Nederlandse bedrijven is innovatie één van de belangrijkste agendapunten, blijkt uit de Global Talent Trends Study – Unlocking Growth in the Human Age.

 

 

Mercer’s jaarlijkse onderzoek deelt inzichten van 7,600 senior business executives, HR leiders en werknemers uit 21 sectoren en 44 landen van over de hele wereld, waaronder Nederland. Het rapport beoordeelt de nieuwe drijfveren voor de toekomst van werk en identificeert kritische verbanden omtrent verandering en bevat aanbevelingen om ook in 2018 te blijven groeien. 


De belangrijkste workforce trends van 2018

Meer weten? Download vandaag nog het rapport! 

 

 

Na jarenlang gesproken te hebben over disruptie, zetten executives hun woorden nu om in daden. Executives willen veranderen naar een nieuwe werkwereld. Ze zien in dat, om competitief te blijven, een continue evolutie van de organisatie nodig is en dat het cruciaal is om daarbij menselijke vaardigheden en geavanceerde technologie te combineren. Werknemers zijn vooral  op zoek zijn naar de perfecte balans tussen werk en privé. Maar liefst 36% van de werknemers in Nederland vraagt om flexibele werkmogelijkheden.

De belangrijkste trends:
 

1.  Snelheid van verandering

2. Werken met een doel

3. Permanente flexibiliteit

4. Platform voor talent

5. Digitaal van binnenuit

Download hieronder de Key Findings


Download the Report

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

 

 

Kijk onze webcasts terug over de Global Talent Trends

 


Kom meer te weten over de belangrijkste trends van dit jaar en ontdek hoe toonaangevende bedrijven zich voorbereiden op een toekomstbestendige workforce. Mercer-experts van over de hele wereld bespreken de inter- & nationale bevindingen en geven parktische adviezen over wat werkgevers kunnen doen. 

 

UK/Europe
18 April, 2 PM (GMT)

 

REPLAY

 

Asia-Pacific, Middle East, and Africa
3 May, 1:30 PM HKT/SGT

 

REGISTER

 

North America

19 April, 2 PM (EST)

 

REPLAY

 

Latin America (Portuguese)
7 May, 10 AM BRT

 

REGISTER

 

 

Latin America (Spanish)

26 April, 9 AM (CST)

 

REGISTER