In samenwerking met Oliver Wyman en prof. T. Kochan leggen we in ons nieuwe rapport ‘Engaging the Workforce in Digital Transformation’  uit hoe werkgevers de ontwikkeling van digitale transformatie beter kunnen managen zodat de dagelijkse werkzaamheden, productiviteit en klantervaring verbeteren.

 

Meestal verloopt een digitale transformatie via een vast proces. Leveranciers ontwikkelen producten, verkopen deze na een pittige onderhandeling  aan Chief Technology Officers, vervolgens hebben managers moeite om de nieuwe technologieën in te passen in hun werkwijze. Dit kenmerkt de verschillen tussen bedrijfsdoelen en workfoce strategieën.

 

Wij presenteren een nieuw geïntegreerd model dat, helemaal vanaf het begin, het ontwerp van een digitale strategie koppelt aan het ontwerp van de toekomstbestendige workforce.

Bouwen aan een toekomstbestendige workforce

Van een standaard opeenvolgend proces naar een holistisch en geïntegreerd proces, dat wordt de norm.

Klik in de infographic en kom meer te weten over deze nieuwe aanpak. 

Download hier het volledige “Engaging the Workforce to Digital Transformation'' rapport hier

Vul de onderstaande gegevens in en u ontvangt het rapport per e-mail.

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.