Gevolgen maatregel Minister Asscher

Gevolgen maatregel Minister Asscher

De gevolgen maatregelen Minister Asscher op een rij

Voor werkgevers, die een hoge WGA-premie (gaan) betalen, kan het aantrekkelijk lijken om terug te keren naar het publieke bestel. Er kan echter maar één jaar gebruik worden gemaakt van de minimale premie, daarna betalen zij aan het UWV een hogere premie. Hierdoor is het premievoordeel op korte termijn volledig weg. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren.

Heeft u uw verzekeringspolis al opgezegd bij de verzekeraar?

Bedenk of u dit wilt terugdraaien. U kunt nu nog een onderzoek doen en eventueel overstappen naar een andere verzekeraar/garantsteller die per 1 januari 2016 een garantieverklaring overlegt aan de Belastingdienst.

Doet u dit niet? Dan treedt u alsnog voor 3 jaar terug naar het publieke bestel.

Heeft u uw verzekeringspolis nog niet opgezegd?

Dan verandert er weinig. Breng uw schadelast in kaart, vraag offertes aan bij verschillende verzekeraars of garantstellers en maak op basis van een gedegen advies een keuze.

Advies van Mercer

De consultants van Mercer staan u graag bij. Wij kunnen de financiële consequenties van beide mogelijkheden in kaart brengen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op