Mercer | Whk-beschikking controleren is dit jaar nóg belangrijker

Mercer | Whk-beschikking controleren is dit jaar nóg belangrijker

Gezonde medewerkers

Controleer de Whk-beschikking goed!

Klopt uw premie voor 2018?
Eind november ontvangt u van de Belastingdienst de Werkhervattingskas (Whk). Hierin staat welke premie u in 2018 betaalt voor de Ziektewet en de WGA. Door de samenvoeging van de WGA-vast en -flex van afgelopen 1 januari bestaat er een kans op fouten in de berekening door de Belastingdienst, waardoor u te veel betaalt. Controleer daarom uw Whk-beschikking ook dit jaar weer goed!

 

Bespaar nu kosten voor 2018

 

 

Het controleren van uw Whk-beschikking kan ingewikkeld zijn en veel tijd in beslagnemen. Mercer helpt u, samen met Human Capital Scan, bij de controle van uw Whk-beschikking, analyse en inhoudelijk bezwaar. De Premiecheck op uw Whk-premie gebeurt op basis van een ‘no cure no pay' overeenkomst. Dit kost u weinig tijd, geeft u de garantie dat u de juiste premie afdraagt in 2018 en u betaalt alleen voor de controle indien er concrete resultaten geboekt worden.  

Klik hier voor meer informatie over de Whk-beschikking en publiek verzekeren in 2018

Klik hier voor meer informatie over de Whk-beschikking en privaat verzekeren in 2018

Heeft u interesse in een premiecheck? Stuur uw Whk-beschikking 2018 naar premiebeschikking@mercer.com. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

  Contact
Heeft vragen of wil u meer informatie over de Whk-beschikking? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.