Top trends voor 2021

Het nieuwe decennium begon met een wereldwijde pandemie. Dit heeft niet alleen enorme impact op onze gezondheid, welvaart, banen en welzijn, maar ook op onze gezamenlijke toekomst. We hebben nieuwe technologieën sneller omarmd dan we ons vooraf konden voorstellen. We zijn in versneld tempo digitaal en op afstand gaan werken. En de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers is nog nooit zo belangrijk geweest.

 

COVID-19 heeft niet alleen effect op onze lichamelijke gezondheid, het heeft ons ook doen inzien dat onze bestaande structuren aangepast moeten worden en de verandering naar de ‘toekomst van werk’ versneld.

 

De vier trends die vorig jaar centraal stonden bij Mercer zijn nu nog relevanter geworden. Het is cruciaal welke acties organisaties gaan ondernemen. 

 

Bekijk het Global Talent Trends Rapport 2021 waarin we de Nederlandse HR trends vergelijken met 21 andere landen. Kom er achter wat internationaal de prioriteiten zijn, die het HR beleid bepalen voor dit jaar.


Focus on futures

Verder kijken dan aandeelhoudersbelang


Race to reskill

Prioriteit geven aan omscholing


Sense with science

Data-benadering toepassen op menselijke vaardigheden


Energize the experience

Werkervaring opnieuw vormgevenOnze veranderende toekomst

In 2021 kijken we met een fundamenteel andere blik naar werk en samenleving. Het is cruciaal dat managers luisteren naar medewerkers en reageren met empathie en inclusiviteit. De inzichten uit het rapport tonen aan dat het belangrijker is dan ooit om technologie en de menselijke agenda met elkaar te verweven. Wat is de beste manier om op deze uitdagingen te reageren? Hoe balanceren toonaangevende organisaties tussen luisteren en zorgplicht én flexibiliteit en digitale transformatie? En hoe transformeren werkgevers hun bedrijfsstrategie naar meer duurzaamheid?
Internationaal Rapport

Download het Global Talent Trends-rapport 2021 en ontdek de reactie van toonaangevende organisaties op de belangrijkste problemen van dit moment.

 • Overzicht deelnemende landen

  Global

  Australia

  Canada

  Canada (French)

  China

  China (Chinese)

  DACH (Germany, Austria, Switzerland)

  France 

  France (French)

  India - Upcoming

  Indonesia

  Indonesia (Indonesian)

  Italy

  Japan

  Japan (Japanese) - Upcoming

  LATAM

  LATAM (Spanish) - Upcoming

  LATAM (Portuguese) - Upcoming

  Middle East

  Middle East (Arabic)

  Netherlands - Upcoming

  Nordics 

  Philippines 

  Portugal

  Singapore

  South Africa

  Southeast Asia 

  Spain

  Spain (Spanish)

  Taiwan 

  Taiwan (Mandarin)- Upcoming

  Turkey

  Turkey (Turkish)

  UK - Upcoming

  USA

Haal het rapport