De top trends van dit jaar

 

In deze bijzondere tijden is het een uitdaging om altijd de beste weg te kiezen. Hoe blijft u op koers en hoe kiest u voor de juiste richting?

 

Ons nieuwste onderzoek laat zien hoe organisaties hun medewerkers en de werkomgeving transformeren en is gebaseerd op de input van 7.300 c-level leidinggevenden, HR- leiders en werknemers uit 34 landen. Het onderzoek identificeert vier trends die bedrijven in staat stellen om voorop te blijven lopen in 2020, en wijst uit dat een empatische personeelsaanpak door organisaties het recept is ten tijde van een crisis.


Verder kijken dan aandeelhoudersbelang


Prioriteit geven aan omscholing


Data-benadering toepassen op menselijke vaardigheden


Werkervaring opnieuw vormgeven


 

Doorgaan met ondernemen wanneer de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd

 

In tijden van grote onzekerheid zijn we vooral bezig met het bespreken van onze gezamenlijke toekomst en de impact van deze onzekerheid op onze gezondheid, financiële zekerheid en welzijn.

 

We beginnen het nieuwe decennium met een bredere kijk op het doel van organisaties en met een duidelijke opdracht om te investeren in omscholing en het welzijn van medewerkers. Terwijl we blijven innoveren, ontwrichten en herontwerpen, merken we dat de bestaande aanpak van personeelsmanagement niet langer houdbaar is. Ondanks deze uitdagingen bouwen toonaangevende organisaties toch een betrokken en gemotiveerde workforce op. Hoe doen ze dat?

Bekijk de Video


 

Ontdek wat deze trends betekenen voor u, uw organisatie en voor de toekomst van werk.
 

In welke mate groeien medewerkers per land?


In welke mate groeien medewerkers per sector?



 

Schrijf u in voor één van onze webinars zodat u een transformatie van de werkbeleving in uw organisatie kunt starten. 

Ons onderzoek laat zien dat toonaangevende bedrijven aandachtig naar hun medewerkers luisteren en hen een duwtje in de rug geven voor een positievere toekomst.

Volg één van onze webinars en wij laten u zien hoe zij dat aanpakken.

Download het 2020 Global Talent Trends Study rapport

Kom er achter hoe toonaangevende organisaties omgaan met de grootste uitdagingen van onze tijd: AI en automatisering, diversiteit en langer leven, cultuur van de workforce en hoe HR moet transformeren. 

*Required Fields