Vóór de COVID-19-uitbraak werkte minder dan een kwart van het personeel regelmatig op afstand. Nu moeten bedrijven hun flink toegenomen aantal telewerkers ondersteunen met hun bestaande technologie-infrastructuur.

 

Maar organisaties moeten nog veel meer doen om een goede digitale werkervaring voor hun collega’s te creëren die ook voor de langere termijn werkt. Werkgevers moeten nieuwe technologie ontdekken die mogelijk geschikter is voor hun huidige en toekomstige werkomgeving. Ze moeten ook overwegen - en dit is net zo cruciaal - hoe ze de digitale vaardigheden van hun werknemers kunnen ontwikkelen, zodat zij deze technologie dagelijks beter kunnen benutten. 

 

Krijg inzicht in hoe u digitale samenwerking kunt implementeren - van projecten tot training, tot de algehele digitale transformatie van de hele organisatie.

 Vier manieren om digitale samenwerking te verbeteren

Neem contact op met een Mercer consultant.

Mercer helpt klanten zich elke dag aan te passen en te gedijen door verandering. In tijden van onzekerheid blijven wij een vertrouwde adviseur en staan wij voor u klaar. Neem hieronder contact met ons op

*Verplicht veld